View Full Version : پیشنهاد - رفع عیوب - نکات قابل ذکر و موارد قابل ذکر برای طراحی و پیاده سازی جداول انبار
Fer[O]ciouS
سه شنبه 11 اسفند 1394, 03:52 صبح
با سلام.
خسته نباشید دوستان.
بنده میخوام جداول انبار به شکل زیر که ضمیمه کردم قرار ایجاد کنم.
خب از عنوان تاپیکم مشخصه چه خواسته ای دارم ، ممنون میشم در این باره بنده را راهنمایی کنید.
با تشکر.
Fer[O]ciouS
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 09:21 صبح
دوستان اگر پیشنهادی ندارید لطفا این موضوع که آیا روش ایجاد جداول من مناسب و بهینه هست را تایید کنید !
باتشکر:ناراحت::ناراحت:
pbm_soy
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 18:50 عصر
من که از جداول ترسیمی شما چیز زیادی نفهمیدم!
بهتر بود دقیقتر و بیشتر شرح میدادید وحتی هرجدول را باچند رکورد نمونه ، مینوشتید تا خواننده درک بهتری از آن پیدا کند وهمینطور شما خودتون هم بهتر آن جداول و کاربردشون را درک میکردید!
Fer[O]ciouS
پنج شنبه 13 اسفند 1394, 07:35 صبح
سلام دوست عزیز .
بنده این شکل را نشون یکی از دوستانم دادم که اصلا نمیدونه برنامه نویسی ، پایگاه داده و مهندسی نرم افزار چی هست ، خیلی راحت متوجه رابطه بین جدول ها شد و متوجه شد که هر داده در هر جدول با عدد هایی که در جلو آنها است با جدول ما قبل خود رابطه و اشتراکی دارند .
فکر نکنم خیلی مبهم باشه من فقط تایید استاندارد بودن کارم میخواستم و مطمئنم دوستان تا الان به این شکل برای کار ها و نرم افزار های خود جدول رسم کرده اند.
با تشکر.
pswin.pooya
شنبه 29 اسفند 1394, 16:02 عصر
فکر نکنم خیلی مبهم باشه من فقط تایید استاندارد بودن کارم میخواستم و مطمئنم دوستان تا الان به این شکل برای کار ها و نرم افزار های خود جدول رسم کرده اند.
خیالت راحت باشه که استاندارد نیست. این چه وضع جدول کشیدن هست؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.