View Full Version : تبدیل سطرها به ستون های کنار هم
MOJTABAATEFEH
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 04:27 صبح
با سلام
دوستان گرامی
1. در فست چطور میشه اطلاعات رو طبق عکس (Picture 1) ضمیمه نمایش داد یعنی سطرها بصورت ستون و در کنار هم قرار گیرند؟
2. من می خواهم اطلاعات یک جدول که شامل نام بخش های یک سازمان و وضعیت (فعال/غیرفعال) آن بخش هست رو در گزارشم نمایش بدهم بطوری تمام رکوردها در یک محدوده خاص از گزارش لود بشوند (Picture2) مثل چک لیست باکس در دلفی که چه راهی وجود دارد؟
با تشکر
samani
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 18:49 عصر
سلام
برای این نوع گزارشات شما می تونید از باندهای عمودی استفاده کنید
MOJTABAATEFEH
شنبه 15 اسفند 1394, 10:27 صبح
برای picture1 تاحدودی میشه و طبق توضیحات خود فست بایستی فیلدهای مورد نظر در محل تلاقی عمودی و افقی باشد ولی نمیدونم چرا بجز این فیلدها مابقی فیلدها رو هم یا نشون میده (با تکرار) یا کلا از گزارش حذف میشن اگر نکته ای دارد بفرمایید
ولی Picture2 رو باید چطور بوجود آورد؟
با تشکر
samani
یک شنبه 16 اسفند 1394, 02:46 صبح
نکته ای که در باندهای عمودی خیلی باید دقت کنید افتادن اشیا درون تلاقی دو باند هستش اگه حتی 0.01 سایز شی ای بیرون باشه که با چشم قابل دیدن نیست parent آن شی عوض میشه و گزارش درست کار نمی کنه بعد از جایگذاری اشیا باند را جابجا کنید اگه اشیا با آن جابجا شدند درسته در غیر اینصورت با مقدار دهی دستی با top, left چینش رو درست کنید
برای Picture2 شما میتونید از خصوصیت Columns صفحه یا دستور Engine.NewColumn در OnBeforePrint باند نسبت به ایجاد باند اقدام کنی
این نمونه مثال رو میتونید با یه دیزاینر فست باز کنید و نگاه کنید
hadisalahi2
یک شنبه 16 اسفند 1394, 03:45 صبح
فکر کنم از vertical band بشه اینطوری پیاده سازی کرد
MOJTABAATEFEH
چهارشنبه 25 فروردین 1395, 06:45 صبح
نکته ای که در باندهای عمودی خیلی باید دقت کنید افتادن اشیا درون تلاقی دو باند هستش اگه حتی 0.01 سایز شی ای بیرون باشه که با چشم قابل دیدن نیست parent آن شی عوض میشه و گزارش درست کار نمی کنه بعد از جایگذاری اشیا باند را جابجا کنید اگه اشیا با آن جابجا شدند درسته در غیر اینصورت با مقدار دهی دستی با top, left چینش رو درست کنید
برای Picture2 شما میتونید از خصوصیت Columns صفحه یا دستور Engine.NewColumn در OnBeforePrint باند نسبت به ایجاد باند اقدام کنی
این نمونه مثال رو میتونید با یه دیزاینر فست باز کنید و نگاه کنید
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ خوبتون یک مشکل دیگه هم که دارم اینکه من چندتا مستر دیتای افقی زیر هم دارم و باند عمودی من فقط بایستی با یکی از این مسترها کار کنه آیا میشه مشخص کرد که فقط با داده های یک مستر دیتای افقی خاص کار کنه و مابقی مستر ها را نادیده بگیرد؟
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.