ورود

View Full Version : سوال: batch کمک

pooya2000
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 08:47 صبح
سلام دو تا سوال داشتم:متفکر::افسرده:
1-اگه بخوایم تو یه فایل batch ).bat) دستوراتی ک مینویسیم بینشون یه زمانی بگذره بعد بره دستور بعدی؟
مثلا
start D:\1.exe
exit
در این مثال میخوام بین دو دستور مثلا 10 ثانیه وقفه ایجاد شه

2- میخوام زمانی که از سی ام دی در vb استفاده میکنم در مثال روبرو در دو تکست باکس چیزی که میخوام انجام شه رو بنویسم
"shell"shutdown X -t Y

در این مثال میخوام به جای X در تکست باکس 1 پارامتری مثل r- استفاده کنم و به جای Y در تکست باکس 2 عددی بنویسم که با کلیک روی دکمه 1 پس از Y ثانیه دستور شات داون اجرا شود.
سریعا به کمک احتیاج مند ام:چشمک::بامزه:ممنون

pbm_soy
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 19:08 عصر
ساده ترین کار برای ایجاد یک وقفه زمانی استفاده از دستور timeout n است که n یک عدد برحسب ثانیه میباشد بین دو دستور این دستور بنویسید پس خاتمه دستور اول به اندازه مدت زمان قیدشده توقف میکند و سپس دستور بعدی را اجرا میکند
البته دستور sleep n نیز دقیقا اینکار را میکند بدنیست دستوراتی که برای ایجاد وقفه استفاده میشوند را در اینجا لیست کنم
Pause این دستور قدیمی است و از زمان داس وجود دارد و در نسخه های قدیمیتر حتی عدد برای زمان وقفه هم میگرفت
Wait و waitfor نیز برای ایجاد وقفه است
البته یک راه ساده تر ping کردن به خود دستگاه منظورم localhost است به تعداد دلخواه و فرستادن خروجی آن به nul برای ایجاد وقفه است مثلا
Ping localhost -n 20 >null

pbm_soy
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 19:15 عصر
درجواب سوال دوم بصورت یز عمل کنید

String cmd = "shutdown {0} -t {1}";

Cmd= string.format(cmd,textbox1.text,textbox2.text);
Shell cmd;

من دقیق نمیدونستم تو چه زبانی کد را بنویسم ولی این کد بجز شل که بادستور process.start باید عوض بشه در دات نت کار میکند
ولی در زبانهای دیگر شاید بجای استفاده از string.format بصورت زیر عمل کنید

String cmd="shutdown " + textbox1.text + " -t " + textbox2.text