ورود

View Full Version : سوال: عدم سازگاری Web service با dotnetcore5

ProEng
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 11:39 صبح
سلام دوستان

من در حال ساخت یه وب اپلیکشن با ASP5 MVC6 بر روی dotnet core5 هستم چون می خوام روی لینوکس هم بشه اجراش کرد. قصد دارم چند درگاه پرداخت آنلاین از بانک های مختلف توی سایتم بزارم.
بعضی از بانک ها از جمله بانک ملت واسه درگاه پرداختشون از web service استفاده می کنن. از اونجایی که dotnet core5 از web service پشتیبانی نمی کنه و فقط از web api پشتیبانی می کنه، به نظرتون راه حل چیه؟؟
من همین مشکل رو با سامانه های پیام کوتاه هم دارم که همه اونها از web service استفاده می کنن. ولی نمی تونم توی سایتم ازشون استفاده کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید که راه حل چیه
اصلا متوجه نمی شم چرا مایکروسافت پشتیبانی از web service رو با این همه رواجی که داره توی dotnet core5 برداشته! آیا بانک ها باید از تکنولوژی web api به جای تکنولوژی قدیمی Web service استفاده کنن؟

ممنونم

hakim22
چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:48 عصر
نسخه ی ASP Core یا همون ASP MVC6 به طور کامل از Web service ها و WCF پشتیبانی میکنه . فقط روش بارگذاری و استفاده از اونها تغییر کرده.

در گذشته همه ی رویدادهای وب توسط System.Web.dll مدیریت میشد. حجم بسیار بزرگی از اطلاعات درون Context مربوط به request و response وجود داشت و نمی توانستید چیزی را غیر فعال کنید.
در نسخه ی جدید شما برای لود کردن فایلهای استاتیک (عکس ، css و js و ... ) هم باید یک Middle-ware اضافه کنید. همه چیز تبدیل به قطعات جدا از همی شده که برای استفاده از امکانات هر قسمت باید جداگانه پکیج مربوطه رو به پروژه اضافه کنید. در مورد وب سرویس های SOAP و WCF هم روال به همین شکل است.

کاربردها و مفهوم Web API و WCF متفاوت است و این دو قرار نیست جای هم را بگیرند. به طور کلی برنامه نویسان به دلایل زیادی از WCF فاصله گرفته اند اما Web API به هیچ وجه نمیتواند جای WCF را بگیرد. به این دلیل که همه ی قابلیتهایی که با WCF وجود دارد با استفاده از بستر Web Api که http است قابل پیاده سازی نیست.

ProEng
پنج شنبه 27 اسفند 1394, 19:18 عصر
[QUOTE=hakim22;2308132]نسخه ی ASP Core یا همون ASP MVC6 به طور کامل از Web service ها و WCF پشتیبانی میکنه . فقط روش بارگذاری و استفاده از اونها تغییر کرده.

از راهنمایی هاتون واقعا ممنونم
روش بارگزاری و استفاده رو چطور می تونم می تونم یاد بگیرم؟ توی اینترنت سرچ کردم ولی همه نوشته بودن که پشتیبانی نمی کنه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایی که چه کلماتی سرچ کنم.

با سپاس