ورود

View Full Version : سوال: ارسال بیش از یک آبجکت model به View ارسال کنیم

kamran_14
جمعه 14 اسفند 1394, 05:37 صبح
سلام
برای اینکه بیش از یک آبجکت model به View ارسال کنیم پوشه ای به نام ViewModels درست میکنیم بعد داخل این پوشه model ها مونو با استفاده از یوزینق اضافه میکنیم و پراپرتی این کلاس رو از نوع مادیل ساخته شده قرار میدیم.
آیا اسم این پوشه حتما باید ViewModels باشه؟
آیا کلاسی که به این پوشه add میکنیم حتما باید در آخر نام کلاس viewModel بنویسیم؟

r4hgozar
شنبه 15 اسفند 1394, 02:57 صبح
سلام.
من زیاد متوجه نشدم اگه کد هاتون رو اینجا قرار بدین بهتر می تونیم راهنمایی کنیم.
در مورد نام گذاری هم هیچ گونه اجباری وجود نداره و اینها همه قرار داده هایی که طبق بعضی استاندارد ها گفته میشه.
شما می تونین هر اسمی برای viewmodel خودتون قرار بدین.
موفق باشید

bomb23
شنبه 15 اسفند 1394, 03:05 صبح
سلام
بهتره که اینکارو بکنید ولی خب ضرورتی هم نداره.

kamran_14
سه شنبه 18 اسفند 1394, 17:08 عصر
بهتره که اینکارو بکنید ولی خب ضرورتی هم نداره.

آیا خدمات اضافی در این شرایط میده؟ مثلا اگه من از نامهایی که خودش پیشنهاد نداده استفاده کنم آیا من چیزی رو از دست میدم یا نه؟

alireza_s_84
سه شنبه 18 اسفند 1394, 18:18 عصر
سلام
برای اینکه بیش از یک آبجکت model به View ارسال کنیم پوشه ای به نام ViewModels درست میکنیم بعد داخل این پوشه model ها مونو با استفاده از یوزینق اضافه میکنیم و پراپرتی این کلاس رو از نوع مادیل ساخته شده قرار میدیم.
آیا اسم این پوشه حتما باید ViewModels باشه؟
آیا کلاسی که به این پوشه add میکنیم حتما باید در آخر نام کلاس viewModel بنویسیم؟

هیچ اجباری به استفاده از نامهای پیش فرض ندارید. معمولا سیستم مسیریابی MVC اگر مسیری به صراحت تعریف نشه توی نامهای پیش فرض جستجو میکنه. حالا اگه شما از نامهای پیش فرض استفاده نکنید مجبوری تمامی مسیرها رو به صراحت تعریف کنی.
در کل بهتره از قراردادی که برای اینکار درنظر گرفته شده تبعیت کنید تا فردا اگه بنا شد پروژه رو کس دیگه ای توسعه بده دچار مشکل نشه. استانداردسازی برای راحتی کارها صورت میگیره.

hakim22
چهارشنبه 19 اسفند 1394, 14:43 عصر
شما با عدم استفاده از عبارت ViewModels به مشکل نمی خورید و چیزی از دست نمی دهید. ولی با استفاده از این عبارت در کلاسهایی که نقش ویو مدل دارند چیزهای زیادی بدست می آورید.
وقتی پروژه بزرگتر و شلوغتر میشود (و تعداد پروژه های شما بیشتر میشود ) تشخیص نوع کلاس از روی نام خیلی ساده تر است. تا اینکه مجبور شوید در سورس بگردید تا دلیل استفاده از یک کلاس در یک بخش از کد را پیدا کنید.

RIG000
جمعه 21 اسفند 1394, 02:06 صبح
اگر به طور مثال کلمه int یک یک نوع از پیش تعریف شده و کلیدی و استاندارد هست به همان نسبت اما کلمه Viewmodel از پیش تعریف شده نیست و کلیدی نیست ولی استاندارد هست. بهتره به استاندارد ها احترام بزاریم . چرا ؟ چون تجربه مایکرو سافت از ما بیشتر هست. دلیل؟ دو کامنت قبلی.