View Full Version : ویژگی های محصولات متفاوت در هر گروه
oracle_dba
جمعه 14 اسفند 1394, 14:41 عصر
سلام
در فروشگاه های اینترنتی هر گروه محصولات دارای ویژگی های خاص خود هستند . مثلا گروه موبایل دارای ویؤگی های خاص خود و گروه لوازم خانگی هم همینطور . برخی ویژگی ها هم هستند که عمومی هستند و بین همه گروه ها مشترک . چطور میشه این خاصیت رو پیاده سازی کرد که ویژگی های متفاوت برای هر گروه محصولات داشت ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید . در ضمن از تکنولوژی code first استفاده می کنم . چه کلاس هایی لباید تعریف کنم و چه ارتباطی بین اونها باید وجود داشته باشه ؟
a.golzar66
شنبه 15 اسفند 1394, 00:58 صبح
سلام من هم مشتاق هستم بدونم که چطور میشه این قضیه را تعریف کرد؟نمیدونم شاید با بحث relation بشه درستش کرد و لی چطوریشو نمیدونم
r4hgozar
شنبه 15 اسفند 1394, 02:55 صبح
سلام.
من خودم به شخصه چون دارم این کار رو انجام میدم نظر می دم و شاید نظر بهینه ترین روش ممکن نباشه.
به نظر بنده ربطی به تکنولوژی ننداره در پیاده سازی همونطور که دوستمون گفتن من دارم از relation های متفاوت استفاده می کنم و در جدول اصلی پروداکت هم یک شناسه از جدول اول قرار میدم.
حالا اگه این شناسه تیک بخوده میشه موارد اون رو هم اضافه کرد.
موفق باشید
bomb23
شنبه 15 اسفند 1394, 03:02 صبح
سلام تویبرنامه نویسی به نظرم دو سه مورد هست که بسیار پیچیده و دشوار هست و پیاده سازی اون ها نیاز به زمان و فکر بسیار داره یکیشون همین ویژگی های محصولاته.
شما باید یک جدول برای محصولات داشته باشید.
یکی برای ویژگی های محصولات
یکی برای ارتباط بین محصولات و ویژگی هاشون
یکی برای مقادیر ویژگی های محصولاتتون
همین! الباقی ارتباطات که معلومه. البته رسیدن به همین سختی زیادی داشت و همچنین پیاده سازی ها دردسرهای بسیاری داره حالا بعدا که شروع کنی متوجه میشی و بستگی به نوع پیاده سازیت میتونه درجه سختیش تغییر کنه.
a.golzar66
شنبه 15 اسفند 1394, 05:40 صبح
بچه خواهشن اگر میتونید یه مقاله یا فایل اموزشی در این مورد سراغ دارید بزارید که استفاده کنیم
جواد نوری
یک شنبه 16 اسفند 1394, 04:34 صبح
سلام
همونطور که دوستمون گفتش شما نباید یه جدول برای محصولات داشته باشی که خصوصیاتشم توی اون باشه
یه جدول با مشخصات عمومی محصول که بین همه مشترکن ایجاد بکن، مثل اسم و تعداد و قیمت و ...
یه جدول خصوصیات تعریف بکن مثل وزن (کیلوگرم)،حجم (کیلو بایت)، ابعاد (سانتی متر)، رنگ و ...
یه جدول هم ارتباط بین اینها و مقادیرشون باشه
یعنی مثلا محصول با ای دی 1، از جدول خصوصیات، خصوصیت با آی دی 4 رو با مقدار آبی و خصوصیت با آی دی 3 رو با مقدار 4 داره
تونستم چیزی بهت انتقال بدم؟
rezashaban
یک شنبه 16 اسفند 1394, 06:12 صبح
سلام دوست من
توی لینک زیر کامل توضیح داده با تصویر
http://www.codingblocks.net/programming/database-schema-for-multiple-types-of-products/
temptemp
شنبه 22 اسفند 1394, 10:55 صبح
اینجا (http://www.dotnettips.info/newsarchive/news/9555)رو ببین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.