ورود

View Full Version : ارسال notification به کاربران

gholami.vahid
یک شنبه 16 اسفند 1394, 07:51 صبح
سلام دوستان
من یک برنامه میخام بسازم و میخوام وقتی پست جدید رو تو سرور میزارم یه نوتیفیکیشن به همه کاربرای افلاین و آنلاین ارسال بشه . نکته ای که هست به هر کاربر یک بار نمایش داده بشه و اینطور نباشه که وقتی دوباره وارد برنامه میشه همون پیام برای کاربر نمایش داده بشه .

حالا دنبایل ی دیزاین پترن هستم یا کتابخانه که این کار رو برام انجام بده .ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

NeoFighT
یک شنبه 16 اسفند 1394, 13:48 عصر
gcm رو سرچ کن

gholami.vahid
دوشنبه 17 اسفند 1394, 04:23 صبح
gcm رو سرچ کن

سلام سرچ زدم

دنبال اینم که خودم پیاده سازی کنم رو سرور خودم

shahab.es
دوشنبه 17 اسفند 1394, 18:19 عصر
سلام هموطن
به قول دوستمون gcm رو سرچ کن...
اگر برات سخت بود یا دیدی موردی چیزی هست
میتونی خیلی راحت با یه فایل متنی راه بندازی نوتیفیکیشنت رو ...
بهینه نیست البته و فشار میاره به سرور...
به کدای جاوا زیاد مسلط نیستم اما روش کار اینه
یه فایل درست میکنی به اسم text.txt مثلا
به شکل زیر فرمت داره

1#تیتر#متن
این فایل رو توی یه سرویس، هر زمانی که دوست دارید(مثلا هر 1 دقیقه، 2 دقیقه،روزانه و ....) دانلودش میکنید...
حالا کار شروع میشه
میای و # رو اسپلیت میکنی، میریزی توی یه ارایه
عضو 0 ارایه یک عدد هستش...
میتونی یه SharedPrefrence ردیف کنی و اون عدد رو توش ذخیره کنی...
برای بار اول که فایل رو میگیری، شیر رفرنست رو چک مکنی، اگه مقداری توش بود،
مقدار رو چک میکنی، 1-اگه با مقدار قبلی متفاوت بود یعنی یه متن جدید داری و نمایشش میدی با نوتیفیکیشن...----2- اگر با متن قبلی یکی بود یعنی هیچی جدید نیست و نیاز نیست نشون بدی...
همونطور که گفتم اگر مقداری نبود یعنی بار اول هست=> 1- نوتیفیکیشن میدی به کاربر با تیتر و متن، 2- اون عضو 0 ارایه یعنی اون عدد رو ذخیره میکنی توی شیر رفرنس...
دفعات بعدی هم به همین شکل چک میشه...
اگر دفعات دوم و ...(یعنی مقداری توی شیر رفرنس موجود بود) بودش، باید چک کنی عدد این فایل دانلودی با عدد شیر رفرنس یکی هست یا نه...
یکی بود یعنی جدید نیست، یکی نبود یعنی جدیده=>شیر رفرنس رو با مقدار جدیدی اپدیت میکنی و یه نوتیفیکیشن هم نشون کاربر میدی...

اما شدیدا برو دنبال gcm چون عالیه...
سایتایی مثل پوشه هم میفرستن با شخصی سازی عالی و جیسون و ...