ورود

View Full Version : مشکل اتصال view به model

جواد نوری
دوشنبه 17 اسفند 1394, 10:37 صبح
سلام به همه
من سایتم طوریه که هر رکورد جدولم قراره یه قسمتی از view م رو تشکیل بده
هر کدی برای خوندن از مدل توی viewدیدم با forech بودن اما من نیاز دارم که تک تک رکورد هامو جدا جدا از مدلم بخونم
چطوری میتونم این کاررو بکنم؟
مرسی

bomb23
سه شنبه 18 اسفند 1394, 02:18 صبح
سلام سوالت واضح نیست مجددا با شرح جزییات بیشتر مطرحش کن.

جواد نوری
سه شنبه 18 اسفند 1394, 18:16 عصر
نمیدونم چرا از محل کارم نمیشد پیام بذارم!!!
من صفحه ای دارم که اطلاعاتش ساده ن و از نوع تقریبا یکسان به خاطر همین برای همشون یه جدول تعریف کردم
مثلا یه بخشیش درباره ماست که شامل تیتر و متن اول و تیتر دوم و متن دومه ، یه بخشیش خدمات هستش که اون پنج تا متن هستش و الی آخر
برای اینکه اینها رو بتونم درست نمایش بدم مسلما نمیتونم از دستور forech توی view استفاده بکنم چون هرکدوم با فرمت خاص و در جای خاص خودشون نمایش داده میشن، چطور میتونم به تک تک رکردها و فیلدهام دسترسی داشته باشم؟

rezashaban
چهارشنبه 19 اسفند 1394, 01:45 صبح
سلام دوست من
اگه این داده هایی که گفتی داخل جدولت ثابتن و آی دیشون تغییری نمیکنه مبتونی بر اساس آیدی بصورت هاردکد ار دبتابیس بخونی وگرنه هم مبتونی یه فیلد نوع برای جدولت تعریف کنی و بر اساس اون اطلاعاتت رو در بخش های متفاوت نشون بدی

جواد نوری
چهارشنبه 19 اسفند 1394, 02:03 صبح
مرسی بابت جوابت فقط، اینی که گفتی رو میشه بیشتر توضیح بدی و یه نمونه کد یا رفرنس ازش بهم بدی؟
مرسی

bomb23
چهارشنبه 19 اسفند 1394, 02:31 صبح
هر چند به نظرم معماری که داری استفاده میکنی غلط هستش ولی این دوستمون درست گفت به هر حال احتمالا جدولت فیلد آی دی داره دیگه، اگرم نداره اضافه کن، بعد مثلا شناسه یک میشه تماس با ما از دیتابیس سلکت بزن سطری که آی دی اون 1 هست ونمایش بده بعد مثلا خدماتت میشه شناسه دو دوباره سلکت بزن اینبار آی دی 2 رو بعد به جای سرویس قرار بده و...

جواد نوری
چهارشنبه 19 اسفند 1394, 09:17 صبح
اولش خواستم برای اینview چندتا جدول تعریف کنم که دیدم همشون مشابه ن و جدولام ازلکی زیاد میشن الآن مشکلم اینه که نمیدونم چطوری با linq تویview میتونم select بزنم، کدشو بلد نیستم چندتا کدم از نت گرفتم پیاده کردم نشدن pls help me

جواد نوری
چهارشنبه 19 اسفند 1394, 09:18 صبح
راستی شما جای من بودید اینو چجوری پیاده ش میکردید؟

RIG000
چهارشنبه 19 اسفند 1394, 10:09 صبح
سلام به همه
من سایتم طوریه که هر رکورد جدولم قراره یه قسمتی از view م رو تشکیل بده
هر کدی برای خوندن از مدل توی viewدیدم با forech بودن اما من نیاز دارم که تک تک رکورد هامو جدا جدا از مدلم بخونم
چطوری میتونم این کاررو بکنم؟
مرسی
مسییرت درست نیست اما بریشون تو Viewbag یا Viewdata

جواد نوری
چهارشنبه 19 اسفند 1394, 11:18 صبح
دوستان، عزیزان، بزرگواران واقعا لطف میکنید اگه پیشنهاد بدید و بگید که اینو چطوری پیاده سازیش میکردید
:لبخندساده::لبخندساده::لبخن ساده::لبخندساده::لبخندساده: