View Full Version : سوال: بزرگنمایی تصویر mediaelement در wpf
Dictator
چهارشنبه 19 اسفند 1394, 07:28 صبح
سلام.
میخواستم بدونم چ طور در مدیا المنت کلید بزرگنمایی تصویر طراحی میشه ؟
سایز تصویر فقط فول اسکرین بشه و پنجره نرم افزار ثابت بمونه و بشه وقتی دکمه esc میزنی از حالت فول در بیاد یا اینکه کلید دیگری هم بشه گذاشت که از حالت فول درش بیاری.
داخل نت سرچ کردم ولی آموزش ها طوری بود که کل پنجره برنامه بزرگ میکرد منظور خاصیت windows.State
من میخوام فقط پنجره نمایش فیلم بزرگ و کوچیک کنم.
لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
Twoplus2010
چهارشنبه 19 اسفند 1394, 08:42 صبح
سلام.
میخواستم بدونم چ طور در مدیا المنت کلید بزرگنمایی تصویر طراحی میشه ؟
سایز تصویر فقط فول اسکرین بشه و پنجره نرم افزار ثابت بمونه و بشه وقتی دکمه esc میزنی از حالت فول در بیاد یا اینکه کلید دیگری هم بشه گذاشت که از حالت فول درش بیاری.
داخل نت سرچ کردم ولی آموزش ها طوری بود که کل پنجره برنامه بزرگ میکرد منظور خاصیت windows.State
من میخوام فقط پنجره نمایش فیلم بزرگ و کوچیک کنم.
لطفا راهنمایی کنید.با تشکر
سلام ببین این لینک بدردت می خوره
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.controls.mediaelement%28v=vs.110%29 .aspx
Dictator
پنج شنبه 20 اسفند 1394, 09:18 صبح
سلام ببین این لینک بدردت می خوره
https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.controls.mediaelement%28v=vs.110%29 .aspx
درود.
نه متاسفانه زیاد متوجه نشدم ازش ! اگه میشه خودتون توضیح بدید بهم
یه سوال دیگه هم پیش اومده اینکه وقتی برنامه اجرا میشه قسمت مدیا المنت سفید هست و بعد پلی نمایش داده میشه .میخوام از همون اول , قسمت اول فیلم نمایش داده بشه (منظور به صورت تصویر)که مشخص باشه قسمت نمایش مدیا اونجاس.
Twoplus2010
پنج شنبه 20 اسفند 1394, 09:30 صبح
درود.
نه متاسفانه زیاد متوجه نشدم ازش ! اگه میشه خودتون توضیح بدید بهم
یه سوال دیگه هم پیش اومده اینکه وقتی برنامه اجرا میشه قسمت مدیا المنت سفید هست و بعد پلی نمایش داده میشه .میخوام از همون اول , قسمت اول فیلم نمایش داده بشه (منظور به صورت تصویر)که مشخص باشه قسمت نمایش مدیا اونجاس.
یعنی یه چیز تو مایه های منوی زوم km player می خوای
Dictator
پنج شنبه 20 اسفند 1394, 12:14 عصر
یعنی یه چیز تو مایه های منوی زوم km player می خوای
بله حدودا همون.
ببینید میخوام ی چیز برزارم که مخاطب بتونه صفحه نمایش فیلم بزرگ کنه و فول اسکرین کنه .
مثلا شما دیدید داخل سایت ها نمایش آنلاین میزارن اندازه ثابته ولی با کلیک روی فول اسکرین صفحه بزرگ میشه مثل سایت آپارات .
بعد با کلیک رو صفحه یا زدن دکمه ESC به حالت عادی برگرده
Twoplus2010
پنج شنبه 20 اسفند 1394, 15:18 عصر
بله حدودا همون.
ببینید میخوام ی چیز برزارم که مخاطب بتونه صفحه نمایش فیلم بزرگ کنه و فول اسکرین کنه .
مثلا شما دیدید داخل سایت ها نمایش آنلاین میزارن اندازه ثابته ولی با کلیک روی فول اسکرین صفحه بزرگ میشه مثل سایت آپارات .
بعد با کلیک رو صفحه یا زدن دکمه ESC به حالت عادی برگرده
من هرچی گشتم راه حلشو پیدا نکردم هرچی بود از همون راه WindowState هستش
Dictator
جمعه 21 اسفند 1394, 09:33 صبح
من هرچی گشتم راه حلشو پیدا نکردم هرچی بود از همون راه WindowState هستش
درود مجدد.
متشکرم.
ببخشید در مورد پیشنمایش چی ؟ در اون مورد نظری ندارید ؟
من خاصیتشو visible کردم ولی بعد play کردن نمایش داده میشه فیلم و قبلش پیشنمایش از ویدئو اصلا دیده نمیشه
Dictator
چهارشنبه 26 اسفند 1394, 06:20 صبح
دوستان کسی اطلاعی نداره برای این موارد ؟؟
فکر کنم نقطه کور اطلاعاتی هست ایران :لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.