View Full Version : فست ریپورتر و out of memory
mdev12
جمعه 21 اسفند 1394, 04:20 صبح
سلام
وقتی عکس های گزارش رو تو فست ریپورتر قرار میدم و بیش از 17 تا عکس png باشه (توی 17 تا فست رپورتر جدا گانه) این خطا رو میده(out of memory) و کمتر از اون کار میکنه ایا مشکل از فست ریپورت من هست از ورژن 5.3.16 استفاده می کنم
hamid-nic
شنبه 22 اسفند 1394, 02:45 صبح
سلام
حجک تصاویر چقدره ؟
mdev12
شنبه 22 اسفند 1394, 05:24 صبح
حجمشون در حدود 150 الی 629 کیلو بایت و جمعا هم 7 مگابایت هستن.با این که دیتاماژولم رو دو تا درست کردم ولی بازم ارور میده با تشکر
hamid-nic
شنبه 22 اسفند 1394, 06:07 صبح
و بیش از 17 تا عکس png باشه (توی 17 تا فست رپورتر جدا گانه)
دقیقا چیکار کردید ؟ 17 تا فست ریپورت یعنی چی ؟ مگه یک فایل گزارش نمیخواهید ؟
mdev12
شنبه 22 اسفند 1394, 06:11 صبح
بله من مبتدی هستم یکم راهنمایی کنید از صفحه nام یه فست ریپورت چه جوری چاپ بگیرم . اگه یکی باشه ارور نمیده ؟ چون تعداد عکس فرم هام زیادن
hamid-nic
شنبه 22 اسفند 1394, 08:15 صبح
بله من مبتدی هستم یکم راهنمایی کنید از صفحه nام یه فست ریپورت چه جوری چاپ بگیرم . اگه یکی باشه ارور نمیده ؟ چون تعداد عکس فرم هام زیادن
خوب شما باید برای یک گزارش اون تصاویر را اضافه کنید .
اون تصاویر از بانک سلکت میشه یا خودتون دستی ارسال میکنید به فست ریپورت ؟
اگر از بانک خونده میشه که اصلا کاری نداره باید یک image روی باند master بزارید و خاصیت datasource اون را تطبیق بدید همین .
mdev12
شنبه 22 اسفند 1394, 10:22 صبح
قبلا عکس ها را با انتخاب از فایل رو صفحه میاوردم
حالا باند مستر رو اضافه کردم و یک شی تصویر قرار دادم از کجا خاصیت دیتاسورس رو تطبیق بدم
بانکم اکسسه و یه عکس توش قرار دادم الان فیلد عکس رو در فست ریپورت دارم چه کاری لازمه انجام بدم ممنون
hamid-nic
یک شنبه 23 اسفند 1394, 04:57 صبح
قبلا عکس ها را با انتخاب از فایل رو صفحه میاوردم
حالا باند مستر رو اضافه کردم و یک شی تصویر قرار دادم از کجا خاصیت دیتاسورس رو تطبیق بدم
بانکم اکسسه و یه عکس توش قرار دادم الان فیلد عکس رو در فست ریپورت دارم چه کاری لازمه انجام بدم ممنون
از پنجره سمت چپ خاصیت datasource و datafield از image را تنظیم کنید
mdev12
شنبه 29 اسفند 1394, 04:40 صبح
با تشکر از کد زیر استفاده کردم جواب میده
procedure Picture1OnBeforePrint(Sender: TfrxComponent);
begin
Picture1.Picture.LoadFromFile('C:\1.jpg');
end;
یه مشکلی که داره عکسا نباید عوض بشن رزلوشن و سایز عکس رو می خوام بگیرم اگه درست بود عمل کنه راهنمایی کنید ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.