View Full Version : پایتون 2 یا 3 ؟؟
mojtaba.sln
شنبه 22 اسفند 1394, 12:59 عصر
سلام دوستان...
من قصد دارم زبان پایتون رو شروع کنم به یادگیری...
اما سوالی برام پیش اومده...
پایتون 2 رو یاد بگیرم یا 3 رو؟؟ چون اونجور که متوجه شدم با هم تفاوت دارن...
و یه مسئله دیگه...من برای طراحی وب هم می خوام از پایتون استفاده کنم (در واقع اصلا به خاطر طراحی وب می خوام پایتون رو یاد بگیرم).خواستم بدونم فریمورک جنگو با کدوم نسخه کار می کنه ؟؟پایتون 2 یا 3؟؟
پیشاپیش ممنون از دوستان بابت پاسخ:قلب:
rezaotpic
شنبه 22 اسفند 1394, 17:36 عصر
پایتون 2 و 3 یه خودره در سینتکس ها با هم فرق دارن و گرنه کاری نیست که شما بتونین با پایتون 2 انجام بدین و با 3 نشه انجامش داد تا اونجا که من اطلاع دارم مثلا تو پایتون 2 دستور پرینت به شکل زیره
Print "ijdnfijsni"
تو پایتون 3 به این شکله
Print ("kjhnfdigjhfdiguh")
اما تا اونجای که تجربه من یاری میکنه من برای وب پایتون 2.7 رو پیشنهاد میدم چون قدیمی تره هم استیبل تره و هم کتابخونه های بیشتری داره البته تغریبا همه کتابخونه های 2.7 به 3.4 ترجمه شدن
و جنگون متاسفانه هنوز وقت نکردم کار کنم اما روی 2 و 3 جواب میده و فرقی نمیکنه.
C3phalex1n_0x
دوشنبه 16 فروردین 1395, 09:46 صبح
این سوال رو عموما هر کسی که می خواد زبان برنامه نویسی پایتون را یاد بگیرد، می پرسد. عموما همیشه عاقلانه ترین کار این هست که نسخه به روز یک تکنولوژی یا زبان را مورد استفاده قرار بدهید. در مورد پایتون هم این موضوع صادق هست.
اکنون تیم توسعه دهنده پایتون به صورت فعال در حال کار بر روی پایتون 3 هست و در ادامه هم آنها بر روی همین نسخه کار خواهند کرد و عموم ماژول های کاربردی این زبان برنامه نویسی در حال پورت شدن به نسخه جدید پایتون هستند، لذا شما اگر بخواهید در آینده از تمامی قابلیت های این زبان بهره مند شوید، باید آشنایی کامل با نسخه 3 داشته باشید، لذا عاقلانه هست که از همین الان شروع به یادگیری این نسخه کنید.
علاوه بر این، زبان برنامه نویسی پایتون نسخه 3 علاوه بر اینکه در سینتکس تغییراتی بر روی آن نسبت به نسخه 2 اعمال شده است، مانند استفاده از پرانتز در هنگام استفاده از توابع متنی، همچنین تغیراتی بر روی ساختار آن هم اعمال شده است. مانند عمل تقسیم بر روی اعداد صیحیح، استفاده از نوع داده یونیکد، تغییر در کنترل اکسپشن ها و...
Unlocker.py
دوشنبه 24 خرداد 1395, 18:41 عصر
برای استفاده از Django توی پایتون بهتر برای شروع از نسخه 2.7.11 پایتون استفاده کنید و بعد از حرفه ای شدن به علت برروز رسانی ها برروی نسخه های 3.4 , 3.5 از این نسخه ها استفاده کنید...
Unlocker.py
دوشنبه 24 خرداد 1395, 18:46 عصر
برای استفاده از Django توی پایتون بهتر برای شروع از نسخه 2.7.11 پایتون استفاده کنید و بعد از حرفه ای شدن به علت برروز رسانی ها برروی نسخه های 3.4 , 3.5 از این نسخه ها استفاده کنید...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.