ورود

View Full Version : اجرای برنامه ویندوزی روی شبکه لینوکس

hrc1365
شنبه 22 اسفند 1394, 14:42 عصر
سلام. من یک برنامه با سی شارپ نوشتم. الان می خام تحت شبکه بشه. یعنی روی سرور نصب بشه و کلاینت ها اون را از روی سرور اجرا کنند. سرور هم تحت لینوکسه. باید چی کار کنم؟؟؟؟؟ از چه زبانی باید استفاده کنم؟؟؟؟؟؟

محسن شامحمدی
یک شنبه 23 اسفند 1394, 06:38 صبح
اگر برنامه ت با دیتابیس کار می کنه می تونی برنامه رو طوری تنظیم کنی که اطلاعات رو از سرور بخونه و خب برنامه رو اگر با سی شارپ هم نوشته باشی با wine قابل اجراست.

hrc1365
دوشنبه 24 اسفند 1394, 09:57 صبح
سلام. برنامه با دیتابیس کار نمیکنه. برنامه میخاد یه سخت افزار را که روی کلاینت هست مدیریت کنه. این wine چیه؟؟/ با این وجود میشه؟؟؟؟

pbm_soy
دوشنبه 24 اسفند 1394, 11:16 صبح
اولا wine برای خوبی است برای اجرای برنامه های تحت ویندوز در محیط لینوکس چند سال پیش برای اجرای چندتا برنامه تحت ویندوز امتحانش کرده بودم و خوب اجرا کرد و فکر میکنم نسخه های جدیدترش بهتر هم شده باشد (البته باید دقت کنید که برنامه های ویندوزی شما چقدر وابستگی دارد؟ مثلا دیتابیس باشد شاید به مشکل برخورد کنید!)

دوما برنامه های نوشته شده تحت دات نت فریم ورک در لینوکس قابل اجرا هستند (البته باید mono نصب باشد) البته این مورد را هم اوایل کار mono و .net frameword 2 امتحان کرده بودم سورس پروژه سی شارپ را هم کامل میشد باز کرد و راحت اجرا میشد البته این مورد را بگم که برنامه پیچیده ای نبود صرفا یک برنامه ساده با چند پیام بود! ولی خیلی خوب اجرا میشد

سوما شما گفتید برنامه تحت شبکه پس میتوانید بخشی که در لینوکس اجرا میشود را تحت لینوکس بنویسید و بخش ویندوز را تحت ویندوز بنویسید

vahidalvandi
پنج شنبه 12 فروردین 1395, 15:00 عصر
ویندوزه و محدودیت هاش دیگه داداش قابل حمل نیست