View Full Version : سوال: کمک میخوام اندروید اد بگیریم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم !
amirc901
یک شنبه 23 اسفند 1394, 05:42 صبح
سلام میخوام برنامه نویسی اندروید یاد بگیریم شنیدم چندین زبان و چندین روش برای نوشتن اپلیکشن اندروید وجود داره مثلا هم میشه با جاوا نوشت هم میشه با c# نوشت و ... خودم گیج شدم نمیدونم از کجا باید شروع کنم نمیدونم باید کدوم زبانو یاد بگیرم اگه امکانش باشه راهنمایی کنید و یه کتاب اموزشی خوب هم معرفی کنید
javadshaahin
جمعه 06 فروردین 1395, 14:25 عصر
سلام میخوام برنامه نویسی اندروید یاد بگیریم شنیدم چندین زبان و چندین روش برای نوشتن اپلیکشن اندروید وجود داره مثلا هم میشه با جاوا نوشت هم میشه با C# نوشت و ... خودم گیج شدم نمیدونم از کجا باید شروع کنم نمیدونم باید کدوم زبانو یاد بگیرم اگه امکانش باشه راهنمایی کنید و یه کتاب اموزشی خوب هم معرفی کنید
از نظر من برید جاوا یاد بگیرید چون زبان کامل تری هستش و اصولی تر هستش البته نه اینکه C# نباشه ها نه اونم هست ولی جاوا در اپلیکیشن های موبایلی قدرت بیشتری داره
از نظر من برید فون گپ یاد بگیرید چون یه بار برنامه رو مینویسی و برای سایر سیستم عامل ها از نظیر ویندوز فون ای او اس اندروید و ... خروجی میگیری بهترینه من دارم باهاش کار میکنم
ولی گه فقط میخوای اندروید کار کنی بهترین IDE براش از نظر من Eclipse هستش
و همه ی اینا زبان جاوا رو پشتیبانی میکنن جاوا بی نقصه
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
arman54
شنبه 28 فروردین 1395, 08:20 صبح
ببخشيد ميشه در مورد اين فون گپ يكم توضيح بدين كه چيه ؟
خروجي كه ازش ميگيرين حجمش در مقابل خروجي فقط براي اندرويد چه تفاوتي داره ؟
خروجي گرفته شده cpu موبايل رو خيلي درگير ميكنه ؟(برنامه سنگين ميشه؟)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.