View Full Version : پرنت مستقیم با پرنتر پیش فرض
esagraphic
سه شنبه 25 اسفند 1394, 04:31 صبح
سلام من از گزارش خود سی شارپ کار میگیرم منظورم RDLC ریپورت و از reportviwer اگه دقت کنید اون بالا یک گزینه پرنت داره وقتی کلیک میکنید لست پرنتر ها باز میشه بعد پرنت میکنید میخواهم وقتی روی دکمه پرنت کلیک کنم این پنجره باز نشه مستقیم با پرنتر پیش فرض چاپ بشه ممنون میشم رهنمای کنید
با تشکر
kamiloted
سه شنبه 25 اسفند 1394, 06:35 صبح
سلام.
دوست عزیز شما وقتی ویور رو روی فرمتون میکشید. دکمه پرینت هم باهاش میاد. اگه خودتون میخواید کد دکمه پرینت بنویسید. یا از ابزارهای پرینت تولباکس استفاده کنید.باید برید به پاراپرتیس ویور و منوی بالای اون که شامل دکمه پرینته رو غیر فعال کنید و باتون پرینت خودتون رو به جاش بزارید و براش کد بنویسید. که کدش اینه.
using (PrintDialog pd = new PrintDialog())
{
if (pd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
printDocument1.PrinterSettings = pd.PrinterSettings;
}
PrintDocument doc = new PrintDocument();
doc.PrintPage += new PrintPageEventHandler(doc_PrintPage);
doc.Print();
اما اینم بگم که شما وقتی اون پنجره پرینت باز میشه. اونجا پرینتر اصلی رو میتونید پیشفرض کنید. که کاربر فقط بزنه روی پرینت.
hadiroosta
سه شنبه 25 اسفند 1394, 06:42 صبح
با سلام
ابتدا فضای نام System.Drawing.Printing را به پروژه اضافه کنید
شی پرینت را ایجاد می کنید ()PrintDocument pd = new PrintDocument
در رویداد PrintPage شی پرینت یک event اضافه کنید
(pd.PrintPage += new PrintPageEventHandler(PD_PRINT
که در این جا PD_PRINT نام تابع من است و هر نامی شما میتونید قرار بدهید
و این تابع به صورت زیر میباشد
(private void PD_PRINT(Object sender, PrintPageEventArgs e
}
{
و شما با شی گرافیک (e) میتوانید هر چیزی را که میخواهید چاپ کنید .
و در انتها در ادامه کار بعد از اضافه شدن event به شی پرینت دستور ()pd.Print را برای چاپ مستقیم به کار ببرید
esagraphic
چهارشنبه 26 اسفند 1394, 04:21 صبح
سلام.
دوست عزیز شما وقتی ویور رو روی فرمتون میکشید. دکمه پرینت هم باهاش میاد. اگه خودتون میخواید کد دکمه پرینت بنویسید. یا از ابزارهای پرینت تولباکس استفاده کنید.باید برید به پاراپرتیس ویور و منوی بالای اون که شامل دکمه پرینته رو غیر فعال کنید و باتون پرینت خودتون رو به جاش بزارید و براش کد بنویسید. که کدش اینه.
using (PrintDialog pd = new PrintDialog())
{
if (pd.ShowDialog() == DialogResult.OK)
printDocument1.PrinterSettings = pd.PrinterSettings;
}
PrintDocument doc = new PrintDocument();
doc.PrintPage += new PrintPageEventHandler(doc_PrintPage);
doc.Print();
اما اینم بگم که شما وقتی اون پنجره پرینت باز میشه. اونجا پرینتر اصلی رو میتونید پیشفرض کنید. که کاربر فقط بزنه روی پرینت.
با سلام ممنون از پاسخ تان مشکل من اینه وقتی من ویور استفاده میکنم دکمه پرنت داره و مشکلی نیست زمانی که کاربر روی پرنت کلیک میکنه پنجره دگه باز میشه لست پرنتر ها بعد نیزنه پرنت نمیخوام همین پنجره باز بشه موقع که روی باتن پرنت کلیک کنه مستقیم با پرنتر پیش فرض سیستم چاپ کنه
esagraphic
چهارشنبه 26 اسفند 1394, 04:24 صبح
با سلام
ابتدا فضای نام System.Drawing.Printing را به پروژه اضافه کنید
شی پرینت را ایجاد می کنید ()PrintDocument pd = new PrintDocument
در رویداد PrintPage شی پرینت یک event اضافه کنید
(pd.PrintPage += new PrintPageEventHandler(PD_PRINT
که در این جا PD_PRINT نام تابع من است و هر نامی شما میتونید قرار بدهید
و این تابع به صورت زیر میباشد
(private void PD_PRINT(Object sender, PrintPageEventArgs e
}
{
و شما با شی گرافیک (e) میتوانید هر چیزی را که میخواهید چاپ کنید .
و در انتها در ادامه کار بعد از اضافه شدن event به شی پرینت دستور ()pd.Print را برای چاپ مستقیم به کار ببرید
با سلام ممنون از پاسخ تان اگه درست تونسته باشم مطلب را برسانم ما توی ویور یک دکمه داریم که ریپورت را پرنت میکنه وقتی روش کلیک میکنیم پنجره باز میشه بعد میزنیم پرنت من نمیخواهم همین پنجره که باز میشه که پرنتر انتخاب کنیم باز بشه وقتی روی باتن کلیک میکنم مستقیم ریپورت با پرنتر پیش فرض سیستم چاپ بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.