ورود

View Full Version : مشکل در اجرای اولیه اندروید اسنودیو

milad.programmer
سه شنبه 03 فروردین 1395, 11:03 صبح
سلام دوستان من یه مشکل در هر بار اجرای اندروید استودیو دارم
من هر بار که اجراش میکنم نیم ساعت فقط میخاد Gradle رو لود کنه
باید چیکار کنم که با هر بار اجرا این اتفاق نیوفته
ممنون

sunn789
سه شنبه 03 فروردین 1395, 20:08 عصر
دوست عزیز باید Gradle را از سایتش دانلود کنی و بعد ار extract کردنش توی قسمت تنظیمات جستجو کن gradle و قسمت offline رو تیک بزن و ادرس جایی که extract کردی رو ثبت کن. فقط ورژنی که دانلود میکنی با ورژنی که اندروید استادیو میخواد یکسان باشه

milad.programmer
چهارشنبه 04 فروردین 1395, 11:49 صبح
دوست عزیز باید Gradle را از سایتش دانلود کنی و بعد ار extract کردنش توی قسمت تنظیمات جستجو کن gradle و قسمت offline رو تیک بزن و ادرس جایی که extract کردی رو ثبت کن. فقط ورژنی که دانلود میکنی با ورژنی که اندروید استادیو میخواد یکسان باشه

میشه یکم واضح تر توضیح بدی و مرحله به مرحله بگی؟ چون تازه کارم

sunn789
جمعه 06 فروردین 1395, 17:18 عصر
یه نگاه به این (http://devex.ir/Post/post/20) مطلب بیندازید باز هم اگر بلد باشم در خدمتم

esse00
شنبه 07 فروردین 1395, 15:33 عصر
ببینید منم اوایل کار با اندروید استودو ارور های عجیب غریب زیاد میگرفتم.
اگر میخواید راحت و بدون دردسر و ارور های عجیب غریب، با اندروید استودیو کار کنید یک بار کامل نصبش کنید:

آخرین نسخه اندروید استودیو همراه sdk (که حجمش حدود 1 گیگ هست) رو دانلود کنید (پیشنهاد میکنم از soft98)
بعد از نصب و فعال کردن گزر از تحریم، android sdk manager رو باز کنید و android support library--google repository و تمام پکیج های پوشه tools رو کامل نصب کنید. و اگر بعد از مدتی آپدیتی برای این پکیج ها اومد حتما اپدیت کنید.

و این که برای ایمپورت کردم پروژه به اندروید استودیو و هر بار لود کردنش نیازه که گزر از تحریم فعال باشه (نگران نباشید خیلی حجم مصرف نمیکنه).
البته میشه آفلاین هم کار کرد که باید از تنظیمات تیک گزینه offline mode رو بزارید. ولی پیشنهاد میکنم این کارو نکنید.

اگه بلد باشید چطور با اندروید استودیو کار کنید خیلی و خیلی بهتر از ایکلیپس هستش. کار گوگل درسته :چشمک:

اگه مشکل دیگه ای هم داشتید مطرح کنید امید وارم بتونم کمک کنم. من با اندروید استودیو زیاد تجربه دارم.