View Full Version : وجود 2 تا DHCP به طور همزمان
star
سه شنبه 14 شهریور 1385, 12:39 عصر
سلام
من یک شبکه دارم که توش DHCP رو اجرا کردم و کلاینتهام حدود 100 تا هستند و از DHCP , آی پی میگیرن . جدیدا یه نفر یه DHCP دیگه با یه رنج ip متفاوت با من توی شبکه اجرا کرده . مشکل من اینجاست که بعضی از کامپیوترهای من از DHCP دوم ip می گیرن . نمی تونم هیچکدوم از DHCP ها رو غیر فعال کنم . باید چیکار کنم .
mhjb
سه شنبه 14 شهریور 1385, 14:42 عصر
اگر نمیتونی ساختار شبکت رو تعییر بدی DNS کلاینتها رو دستی بدی IP سرور DHCP
star
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 07:05 صبح
میشه بیشتر توضیح بدی
mhjb
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 07:16 صبح
ببین فرض کن یه سویچ 24 پرت داری اگه هر دو تا سرور DHCP به اون متصل هستند. طبیعی است که در این حالت یکی از سرورها کار نمیکنه. یعنی هر موقع یه سرور DHCP میخواد start بشه اول چک میکنه ببینه آیا سرور دیگهای در شبکه هست یا نه؟ اگه بود start نمیشه و از روی آیکن قرمز رنگش میشه فهمید که کار نمیکنه. البته یکی از ابزارهایی که در CD ویندوز سرور در قسمت Tools است مخصوص چک کردن همین چیزاست. حالا اگه این دو تا سرور در دو شبکه جدا باشند که مشکلی برای start شدن نداشته باشند اونوقت کامپیوترهای هر شبکه از سرور همون شبکه IP میگیرند. حالا اگه شما DNS کامپیوترتون رو به صورت دستی به IP سرور ست کنید اونوقت این احتمال وجود داره که این کامپیوتر بتونه از اون سرور DHCP که شما IP اون رو به DNS کلاینت نسبت دادید، IP بگیره.
a.joolaie
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 10:48 صبح
به نظر من هیچ راهی نداره باید براشون ip را رزرو کنی تا همیشه همون ip قبلی را بگیرند
Identifier
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 11:38 صبح
به نظر من هیچ راهی نداره باید براشون ip را رزرو کنی تا همیشه همون ip قبلی را بگیرند
1- Vlaning
2- هدایت بسته های UDP مربوط به DHCPDISCOVER
hghyami
جمعه 17 شهریور 1385, 13:15 عصر
اولا من با نظر ذوالقدری موافقم ولی برام جالبه که چرا 2 تا DHCP در شبکه ؟ آیا دلیل خاصی داره ؟ آیا DHCP دوم قرار هست که کار خاصی انجام بده ؟ در ضمن دوست عزیز Subnet برای اینجور مواقع خوب هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.