View Full Version : کدام یک بهتر ه JavaFX یا Swing ؟
kia9372
دوشنبه 09 فروردین 1395, 09:12 صبح
دوستان من میخوام برنامه نویسی جاوا کار کنم . ولی بین استفاده از JavaFx و Swing نمیدونم کدوم رو
انتخاب کنم . لطفا راهنمایی کنید و مزایا و معایب هر کدوم رو بهگید . مثلا اگر پروزه ای بدن بیشتر
میخوان با کدوم یک ساخته بشه و یا JavaFX مثل Swing هم بر روی هر پلتفرمی اجرا مبشه ؟
[younes]
دوشنبه 09 فروردین 1395, 11:49 صبح
از مزایای javafx :
۱. پشتیبانی از چیزی مثل css برای طراحی قالب (کارو خیلی راحت کرده)
۲. ابزار scene builder برای طراحی ویژوال scene ها
۳. وجود fxml در javafx باعث شده منطق برنامه از design جدا بشه .
۴. همون طور که در مستندات اومده قراره javafx جای swing رو بگیره.
JavaFX مثل Swing هم بر روی هر پلتفرمی اجرا مبشه ؟
بله میشه.
Ahmad_Hoghooghi
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1395, 01:30 صبح
Event Handling در JavaFX به در مقایسه با Swing یک سازماندهی دوباره شده. تعداد کلاس های موجود در API در این رابطه کمتر شده. به عنوان مثال Mouse Event Handling را در این دو می توانید مقایسه کنید.
ویژگی Data Binding در JavaFX بسیار کاربردی است و نیاز به نوشتن Observer Design Pattern توسط برنامه نویس را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد و کد ها را کاملا خلاصه می کند. مطمئن نیستم در Swing امکاناتی برای این کار وجود نداشته باشد ولی در سرفصل های Swing چیزی در این رابطه ندیدم.
vahid-p
شنبه 04 اردیبهشت 1395, 11:14 صبح
مطمئنا JavaFX.
نرم افزار گرافیکی نوشته شده با JavaFX بسیار حرفه ای تر و زیباتر خواهد بود و با کمترین کد بهترین نتیجه رو خواهید گرفت.
ابزارهای زیادی برای کار با گرافیک در JavaFX وجود داره که مثلا برای رسم انواع نمودار ها در بهترین ظاهر ممکن وجود داره. در صورتی که در Swing چنین ابزارهایی نیست و خودتون باید چنین کاری رو انجام بدید یا کتابخانه ای رو برای اینکار پیدا کنید. ضمنا همونطور که دوستان گفتن امکان استفاده از css در JavaFX وجود داره که به راحتی میتونید ظاهر کامپوننت ها رو تغییر بدید.
شاید JavaFX یه ذره از Swing کندتر باشه ولی روز به روز با افزایش قدرت سخت افزاری این کندی هم کم اهمیت شده. در آینده نزدیک جایگزین Swing خواهد شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.