ورود

View Full Version : ربات جستچوگر برای افزایش رنک یک سایت در گوگل

bety ahmadpour
دوشنبه 09 فروردین 1395, 18:35 عصر
سلام خدمت همگی و عیدتون مبارک
من می خوام یه ربات در زبان جاوا بنویسم که با گرفتن یک سری کلید واژه اون ها رو به گوگل بده و به سایت هایی که گوگل برمی گردونه سر بزنه و به این صورت با سر زدن های زیاد رنک اون سایت ها رو در گوگل بالا ببره ولی خب واضجه که می خواهیم طوری این کار انجام بشه که گوگل نفهمه این یک ربات است و اون رو بلاک کنه
ممنون می شوم اگه کسی مقاله ای چیزی داره که در این زمینه باشه کمک کنه مرسی و تشکر

[younes]
چهارشنبه 11 فروردین 1395, 14:30 عصر
مطمعنید سر زدن های زیاد به یک سایت باعث بالا رفتن رتبه میشه؟

tanzadeh7
پنج شنبه 12 فروردین 1395, 06:11 صبح
افزایش رتبه سایت دیگه مثل گذشته با توجه به بازدید سایت نیست و یک استاندار به نام SEO وجود داره. برای افزایش رتبه یک سایت باید آن را بهینه و برپایه استاندارد های SEO طراحی کرد. مثلا استفاده از meta تگ keyword یا description , استفاده از سرور قدرتمند , کم حجم بودن سایت , طراحی گرافیکی زیبا , واکنش گرا بودن سایت و ثبت سایت در شبکه های اجتمایی مثل facebook , twitter و امثال آنها.
دیگه استفاده از ربات برای افزایش رتبه کارایی نداره و فقط وقت تلف کردن است.

bety ahmadpour
جمعه 20 فروردین 1395, 18:26 عصر
من این پروزه رو برای یه شرکت می نویسم و به عبارت بهتر نسخه ی اولیه اش نوشته شده و قراره نقص هاشو من برطرف کنم حتما این پروژه براشون کار می کرده که بابتش هزینه کردن باز هم ممنون می شوم مقاله ی مربوط به این جور چیزی رو اگر سراغ دارید معرفی کنید

ciavosh
یک شنبه 29 فروردین 1395, 17:12 عصر
احساس نمیکنید این کار تقلب باشه؟ آیا نباید رتبه یک سایت به علت بالا بودن ویزیتورهای واقعیش بالا بره؟