View Full Version : نظرخواهی در رابطه با اولین نرم افزار من
CsharpNevisi
سه شنبه 10 فروردین 1395, 15:02 عصر
سلام خستخ نباشید
اولین نرم افزار من در کافه بازار منتشر شد
لطفا نظراتتون رو راجبش بدین
خوشحال میشم
ممنون
https://cafebazaar.ir/app/com.mlaitnerbox.fathi.mohsen.mlaitnerbox/?l=fa
CsharpNevisi
یک شنبه 15 فروردین 1395, 17:41 عصر
نرم افزار من رایگانه . حداقل دانلود کنید دیدتونو نسبت بهش بگید .. :(((
rezaricky
یک شنبه 15 فروردین 1395, 18:03 عصر
سلام .
برای اولین برنامه خوبه .
ui مناسبی هم داره
در بخش توضیحات چند غلط تایپی هست اونها رو اصلاح کنید.
موفق باشید.
amirxbest
یک شنبه 15 فروردین 1395, 18:58 عصر
ui خوبی داره...
kaveh.norozi
دوشنبه 16 فروردین 1395, 02:27 صبح
سلام
اگه اولیشه خیلی خوبه
ولی بعید میدونم اولین برنامت باشه
احتمالا اولین برنامه ای که تو بازار گذاشتی منظورته
بهرحال خوبه ، خیلی خوبه
terminator68
پنج شنبه 19 فروردین 1395, 04:19 صبح
گرافیکش قشنگ شدش...
در کل از نظر رابط کاربری خیلی خوبه...
به عنوان اولین برنامه خوبه:قلب:
godofphp
پنج شنبه 19 فروردین 1395, 06:47 صبح
سورس آماده رو کاستوم کردی
dalmif
پنج شنبه 19 فروردین 1395, 09:36 صبح
سلام دوست عزیز.
بسیار عالی.
ui فدرتمند و زیبا.
امکانات بالا.
اگه کار اولتون هست بهتون تبریک میگم ان شاءالله همینطوری پیش برید.
موفق باشید.
یا علی
CsharpNevisi
پنج شنبه 19 فروردین 1395, 09:41 صبح
من برنامه نویسی وب و ویندوز میکردم .. اولین برنامه من با اندروید استدیو هستش که همچیش به جز کنترل انتخاب رنگش کار خودمه ....
همه چیشو خودم نوشتم .. نمودارها .. UI و ...
من دات نت کارم .. و این اولین کار من در اندروید بود :)
hamid_hr
پنج شنبه 19 فروردین 1395, 13:07 عصر
من برنامه نویسی وب و ویندوز میکردم .. اولین برنامه من با اندروید استدیو هستش که همچیش به جز کنترل انتخاب رنگش کار خودمه ....
همه چیشو خودم نوشتم .. نمودارها .. UI و ...
من دات نت کارم .. و این اولین کار من در اندروید بود :)
اره ایشون تو بخش c# فعالیت زیادی دارن و کمک های زیادی به بچه ها میکنن
در کل کسی که برنامه نویس باشه با تغییر زبان خللی تو برنامه هاش ایجاد نمیشه. شاید فقط یکم لازم باشه بیشتر تو گوگل سرچ کنه وگرنه براش فرقی نداره با چه زبانی و برای چه سیستم عاملی مینویسه
CsharpNevisi
پنج شنبه 19 فروردین 1395, 16:41 عصر
کل کسی که برنامه نویس باشه با تغییر زبان خللی تو برنامه هاش ایجاد نمیشه. شاید فقط یکم لازم باشه بیشتر تو گوگل سرچ کنه وگرنه براش فرقی نداره با چه زبانی و برای چه سیستم عاملی مینویسه
دقیقا همینطوری هستش که شما میگید
SZsXsZS
جمعه 20 فروردین 1395, 05:58 صبح
دوست عزیز چون اولین برنامت رو توی بازار گذاشتی میخوام از تجربت استفاده کنم!
چون اولین برنامه منم تقریبا آمادس و میخوام بذارم بازار.
برنامت رو گذاشتی بازار، ایرادی چیزی ازش نگرفتن که مجبور بشی اصلاحش کنی و مجددا ارسال کنی؟
من الان برنامم حاضره، کلید ساختم نسخهء release رو امضاء کردم، zipalign هم کردم، زبان فارسی رو هم که بهش اضافه کردم. فقط خب برنامهء اول هست و منم نه حوصله داشتم نه امکانات زیادی که خیلی مته به خشخاش بذارم و مثلا روی چندتا دیوایس تست و باگیابی و دیباگش کنم. ممکنه بعضی اشکالاتی داشته باشه. بهرحال روی گوشی خودم که کار میکنه، اما تست بیشتر و خیلی دقیق و جدی نکردم که در تمام حالتها آیا مشکلی پیش نمیاد یا نه.
میخوام بدونم بازار خیلی دقیق و ایرادگیر هستن آیا برنامه های سابمیت شده رو کامل و با دقت تست میکنن از توش عیب و ایراد درمیارن یا نه. نکته ای استانداردی فنی یا کیفیت و پیشنیاز خاصی اگر واسه خودشون دارن بفرمایید که قبل از سابمیت کردن اعمال کنم.
راستی چقدر به بازار پرداخت کردی؟ 5 تومن یا 50 تومن؟
CsharpNevisi
جمعه 20 فروردین 1395, 07:32 صبح
5 تومن .. والا برنامه من دسترسی ارسال اس.ام.اس داشت فقط گفتن که اونو بردار ..
نمیدونم از جزئییاتش خبر ندارم
rooterror
جمعه 20 فروردین 1395, 07:40 صبح
دوست عزیز چون اولین برنامت رو توی بازار گذاشتی میخوام از تجربت استفاده کنم!
چون اولین برنامه منم تقریبا آمادس و میخوام بذارم بازار.
برنامت رو گذاشتی بازار، ایرادی چیزی ازش نگرفتن که مجبور بشی اصلاحش کنی و مجددا ارسال کنی؟
من الان برنامم حاضره، کلید ساختم نسخهء release رو امضاء کردم، zipalign هم کردم، زبان فارسی رو هم که بهش اضافه کردم. فقط خب برنامهء اول هست و منم نه حوصله داشتم نه امکانات زیادی که خیلی مته به خشخاش بذارم و مثلا روی چندتا دیوایس تست و باگیابی و دیباگش کنم. ممکنه بعضی اشکالاتی داشته باشه. بهرحال روی گوشی خودم که کار میکنه، اما تست بیشتر و خیلی دقیق و جدی نکردم که در تمام حالتها آیا مشکلی پیش نمیاد یا نه.
میخوام بدونم بازار خیلی دقیق و ایرادگیر هستن آیا برنامه های سابمیت شده رو کامل و با دقت تست میکنن از توش عیب و ایراد درمیارن یا نه. نکته ای استانداردی فنی یا کیفیت و پیشنیاز خاصی اگر واسه خودشون دارن بفرمایید که قبل از سابمیت کردن اعمال کنم.
راستی چقدر به بازار پرداخت کردی؟ 5 تومن یا 50 تومن؟
بزار منم یکم از تجربیاتم در اختیارت بزارم
از
پیغام های مثل پنج ستاره از این حرفا تو برنامت استفاده نکن مگر اینکه اشنایی چیزی باشی و خیلی دوست داشته باشن
محتوایی برنامه رو اگه آموزشی باشن نگاه نمیکنن و براشون مهم نیست چی میزاری فقط باید ظاهر خوبی داشته باشه و تعداد مطالبتم زیاد باشه
دست رسی بیخودیتو برنامه نده که به کارت نمیاد یه دفعه میبینی ازش ایراد میگرن موکول میشه به هفته دیگه برای تایید
از تبلیغات به صورت نوتیفیکشن خود داری کن الته میتونی قایمکی اینکارو بکنی و هیچ وقتم خبر دار نمیشن :ی
یه طوری نباشه که تا برنامت باز میشه تبلیغات شروع بشه
ذکر منبع هم یادت نره
__________________________________________________ _________________
راستی داداش برنامت خیلی ظاهر قشنگی داره فکر کنم با اندروید استدیو نوشی
من هنوز از اکلیپس استفاده میکنم به خاطر سیستم ضعیفم
mohammadsoltani
دوشنبه 17 خرداد 1395, 17:51 عصر
با سلام
بنده در مایکت بازار فعال هستم.شماره تماس بنده 09103479971 است.در صورتی که می خواهید نرم افزار دلخواه شما را طراحی کنم با این شماره تماس بگیرید ضمنا نام گروه ما در مایکت بازار گروه حیران است و با جستجو کلمه حیران در بازار لیست نرم افزارهای ما را مشاهده کنید.
esideli
سه شنبه 18 خرداد 1395, 19:48 عصر
خوشگله :) :) :)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.