ورود

View Full Version : تفاوت vc++ با vs

hasti-his
شنبه 14 فروردین 1395, 06:05 صبح
با سلام و احترام. بنده تازه وارد دنیای برنامه نویسی شده ام و از ویژوال استودیو شروع کرده ام.سوالی دارم اول از همه : تفاوت برنامه ای که در visual studio نوشته میشه با برنامه ای که در vc++ 6.0 برای مثال ورژن 6.0 نوشته میشه در چیه؟ از لحاظ معنایی ، اجرایی ، کامپایلی و ...
دوم اینکه با توجه به اینکه برنامه هایی با پسوند .dsw که در vc++ 6.0 نوشته و کامپایل شده اند بسیار قدیمی و منسوخ شده است این ورژن برای اینکه این نوع فایل ها را در یکی از ورژن های vs اجرا کنیم باید چه کار کنیم؟ من خودم تلاش کردم ان را در vs 2010 اجرا کنم که اصلا نشد. با فرض اینکه من الان روی سیستممم vs2010 دارم با vc++ 6.0 با ویندوز 7 برای اینکه یک فایل با پسوند .dsw در vc++6.0 را اجرا نمایم باید مرحله به مرحله چه کار کنم؟؟
سپاس فراوان

mirage0411
جمعه 20 فروردین 1395, 04:41 صبح
در زبان سی پ پ شما به دو نحو می تونید برنامه نویسی کنید :
سبک native و سبک managed
سبک native قدرتمندترین شیوه برنامه نویسی در سی پ پ است .( دلیل ارتباط مستقیم با سخت افزار ) این شیوه نیز به دو بخش mfc و win32 تقسیم می شود . در نوع win32 شما از طریق api های موجود در ویندوز اقدام به کدنویسی می کنید .برنامه نویسی توش سخت تره ولی برنامه از لحاظ اجرایی خیلی سریعتر هستند . نوع mfc هم بدین شکل هست که مایکروسافت این api های موجود در ویندوزرو بصورت کتابخونه های استاندارد درآورده تا برنامه نویسی توش راحتتر باشه .

سبک managed : این نوع سبک به شما برنامه نویسی clr رو میده و در این سبک چون فریمورک اضافه شده توصیه میشه شما از c++ استفاده نکنید و از سی شارپ استفاده کنید .هدف این سبک بیشتر اسونتر شدن توسعه برنامه نویسی هستش .

با توجه به مطالب بالا فرق سی پ پ و سی شارپ در این هست که شما با سی پ پ می تونید برنامه های قویتری بنویسید پون ارتباط نزدیکتری با سخت افزار و سیستم عامل دارند ولی کد نویسی و توسعه کمی زمانبر هست . در عوض شما با سی شارپ می تونید توسعه سریعتری داشته باشید .

vs یک ویرایشگر حرفه ای برنامه نویسی هست که توش می تونید به زبانهای سی شارپ و سی پ پ و f# و ... کدنویسی کنید .که بسته به سلیقه و نظر خودتون داره .

خلاصه : اگر علاقه به توسعه راحتتر دارید برید سمت سی شارپ چون آموزش زیادی براش هست که می تونید استفاده کنید .( برنامه های حسابداری و آموزشی زیاد با این زبان تو کشورمون) ولی اگر علاقمند به برنامه نویسی سیستمی دارید از زبان سی پ پ و سبک mfc استفاده کنید . ( برنامه نرو و فک کنم تلگرام هم ویژوال سی پ پ ) ( کتاب استاد بهزاد جناب هم تو انجمن هست که خیلی مفیده )

hasti-his
یک شنبه 22 فروردین 1395, 05:13 صبح
ممنون از پاسختون . با توجه به اینکه فرمودین win32 از api های ویندوز استفاده میکنه دقیقا مشکل منم همین جاست.قطعه کدی دارم که در سی.پ.پ ورژن 6 که اولین ورژن سی.پ.پ است نوشته شده و احتمالا در سیستم عامل های بسیار قدیمی. می خواهم این را در ویندوز 7 کامپایل کنم اما از esmapi که ویندوز 7 ان را نمیشناسه بعنوان هدر ایراد میگیره. ینی ویندوز این apiرو نمیشناسه.سوال من اینه که برای کامپایل این کد راهی بغیر از اینکه بخام مجازی ویندوز ایکس پی نصب کنم و کد رو اونجا تست کنم وجود داره؟؟ بعضی ها گفتن dll این api رو روی ویندوز 7 نصب کن : http://www.dllmount.com/fix-file-error/ESMAPI.dll.html که در این لینک هست.اما باز هم جواب نداد.ممکنه مرحلهبه مرحله راهنماییم کنید؟

hasti-his
یک شنبه 22 فروردین 1395, 05:30 صبح
منظورم از سی .پ .پ ورژن 6 ============> VC++ 6.0