View Full Version : باز شدن کادر user-pass در حین اتصال به یک کامپیوتر د
saam_sum
سه شنبه 14 شهریور 1385, 17:47 عصر
سلام تو رو خدا نگید سوال پیش پا افتاده و تکراریه. تو سایتتون ندیدم
سه تا کامپیوتر a,b,c داریم که با هم شبکه ان. از b به a , c می تونم وصل شم ولی از a وb به c , اون یکی نمی تونم وصل شم و کادر User-pass باز میشه در حالیکه یوزری که توی a,b تعریف کردم همنام هستن ولی یوزر b فرق می کنه هیچکدوم هم پسوردن ندارند هر چی با تنظیمات لوکال سکیوریتی ور می رم هم نمیشه . اجازه ورود کاربر بدون پسورد هم میدم نمیشه . ویندوز a,C مدیا سنتره ولی b پروفشناله . یه روز پسورد می خواد یه روز نمی خواد اصلا هیچ جوری راه نمیاد.
یوزری که توی a,b تعریف کردم همنام هستن ولی یوزر b فرق می کنه ------)یوزری که توی a,cتعریف کردم همنام هستن ولی یوزر b فرق می کنه
mhjb
سه شنبه 14 شهریور 1385, 19:07 عصر
سلام تو رو خدا نگید سوال پیش پا افتاده و تکراریه. تو سایتتون ندیدم
سه تا کامپیوتر a,b,c داریم که با هم شبکه ان. از b به a , c می تونم وصل شم ولی از a وb به c , اون یکی نمی تونم وصل شم و کادر User-pass باز میشه در حالیکه یوزری که توی a,b تعریف کردم همنام هستن ولی یوزر b فرق می کنه هیچکدوم هم پسوردن ندارند هر چی با تنظیمات لوکال سکیوریتی ور می رم هم نمیشه . اجازه ورود کاربر بدون پسورد هم میدم نمیشه . ویندوز a,C مدیا سنتره ولی b پروفشناله . یه روز پسورد می خواد یه روز نمی خواد اصلا هیچ جوری راه نمیاد.
دیووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ونم کرده . ضایعمممممممممممممممم کرده. اصلا اشکموهم دراورده.:گریه:
--------------------
یوزری که توی a,b تعریف کردم همنام هستن ولی یوزر b فرق می کنه ------)یوزری که توی a,cتعریف کردم همنام هستن ولی یوزر b فرق می کنه
والا من که سر در نیاوردم شما چی نوشتید ولی اگر پنجره یوزر و پسورد باز میشه و یوزر شما پسوردش خالی است مشکل همون اجازه دادن به یوزر پسورد خالی است که خودتان گفتید و باید پالیسی مربوطه را غیر فعال کنید. برای اطمینان میتونید برای یوزرهاتون پسورد بزارید و امتحان کنید. در صورت بروز مشکل لطفا مشخصات و متن کامل پیغام خطاب مربوطه را هم بنویسید.
darklove
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 17:50 عصر
بهتره به گفته دوست عزیز برای کاربر پسورد بزارید
www2006
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 18:09 عصر
ولی از a وb به c , اون یکی نمی تونم وصل شم و کادر User-pass باز میشه
اینکه موقع وصل شدن به یک کامپیوتر دیگه کادر User-pass باز میشه دلیلش اینه که Password کاربر Admin رو دو تا کامپیوتر فرق میکنه .. حالت استاندارد اینه که روی تمام Client ها و Server باید administrator یک پسورد داشته باشه .
درضمن همونطوری که دوستان گفتن واسه کاربرات Pass بزار و یه بار دیگه امتحان کن ... چون خیلی وقتها مشکلاتی که تو برقراری ارتباط پیش میاد بخاطر نداشتن پسورده .
Identifier
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 19:31 عصر
1- Simple File sharing رو فعال کن
2- از به کار بردن کلمات غیر ضروری نیز در گفتگو هاتون خودداری کنید.
موفق باشید.
saam_sum
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 07:40 صبح
سلام ممنون از پاسختون
simple file sharing غیر فعاله .
من می خوام کادر user password اصلا باز نشه . اگر simple file sharing فعال بود که کادری با یوزر guset غیر فعال باز می شد.
چشم آقای ذوالقدر از به کار بردن کلمات غیر ضروری خودداری می کنم.
--------------------
این راه رو هم امتحان می کنم ممنون
Identifier
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 07:48 صبح
اگر simple file sharing فعال بود که کادری با یوزر guset غیر فعال باز می شد.
زمانی که شما از Simple File Sharing استفاده میکنید چنانچه Permission ها به درستی اعمال شود دیگر نیازی به Authentication نخواهد بود. در غیر اینصورت شما شاهد پنجره Authentication خواهید بود.
saam_sum
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 08:37 صبح
سلام
چرا من از طریق remote desktop به کامپیوتر مورد نظرم می تونم کانکت شم ولی از طریق تایپ نام اون به من خطای "The user has not be granted the requested logon type at this computer " رو میده؟
permission های این دو نوع کانکت شدن با هم فرق می کنه؟
در ضمن با پسورد گذاشتن روی یوزرهام مشکلم برطرف نشد.
--------------------
mhjb
یک شنبه 19 شهریور 1385, 06:44 صبح
سلام
permission های این دو نوع کانکت شدن با هم فرق می کنه؟
-------------------- طبیعی است که با هم فرق کنند.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.