ورود

View Full Version : به هم ریختگی نام اپلیکیشن در api 8

Hossein8867
دوشنبه 16 فروردین 1395, 10:56 صبح
سلام خدمت دوستان گرامی.من برنامه ای نوشته ام که از api 8 بهره میبره ، همانطور که می دانید این api با زبان فارسی مشکل داره ، توسط PersianReshape توانسته ام زبان فارسی را در برنامه به کار بگیرم اما نمی دانم چه جوری باید نام اپلیکیشن که آن هم فارسی است را از به هم ریختگی در بیاورم.لطفا راهنمایی بفرمایید.

amin.mn
یک شنبه 05 اردیبهشت 1395, 06:35 صبح
با کد زیر میشه عنوان برنامه رو تغیر داد

this.setTitle("your text");

Hossein8867
یک شنبه 05 اردیبهشت 1395, 10:24 صبح
با کد زیر میشه عنوان برنامه رو تغیر داد

this.setTitle("your text");

ببخشید من این کد رو توی onCreate استفاده کردم و حتی رفتم در مانیفست و label رو پاک کردم ولی تغییری ایجاد نشد و الآن نام پکیج رو نشون میده.میشه لطفا بیشتر راهنمایی بفرمایین؟

amin.mn
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 11:11 صبح
بسیاری از برنامه ها مثل کافه بازار با چند زبانه کردن برنامه مشکل رو حل کرده اند
اگر در گوشی طرف زبان فارسی بیشفرض باشه اسم برنامه هم به فارسی و گرنه انگلیسی
140127
http://www.androidhive.info/2014/07/android-building-multi-language-supported-app/

Hossein8867
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 11:27 صبح
بسیاری از برنامه ها مثل کافه بازار با چند زبانه کردن برنامه مشکل رو حل کرده اند
اگر در گوشی طرف زبان فارسی بیشفرض باشه اسم برنامه هم به فارسی و گرنه انگلیسی
140127
http://www.androidhive.info/2014/07/android-building-multi-language-supported-app/

میبخشین مُقطع نوشته شدن نام اپلیکیشن رو اصلا نمیشه هیچ کاری کرد؟مثلا اگر نام برنامه بازار باشد در api 14 به بعد دقیقا همین عبارت چاپ می شود ولی در api های پایین تر ب ا ز ا ر چاپ می شود اگر TextView یا EditText بود از PersianReshape استفاده می کردم ، اما حالا که نام اپلیکیشن هست نمی دانم چگونه باید نام اپلیکیشن را بگیرم و reshape کنم تا در api های پایین تر نیز درست نمایش داده شود.اصلا راهی هست یا به برنامه بگم برای api زیر 14 نام را انگلیسی نمایش بده و برای 14 و بالاتر فارسی؟

amin.mn
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 11:45 صبح
خوب پس بهترین کار استفاده از روش دستیه
برنامه Character Map در ویندوز رو باز کن
تا ب ا ز ا ر رو
به ﺑ ﺎ ﺯ ﺍ ﺭ که بدون فاصله ها ﺑﺎﺯﺍﺭ دیده میشه
تبدیل کنی
این روش رو تو خیلی از نرم افزار ها مثل یونیتی و فلش استفاده کردم انشا ا... برای شما نیز کاربرد داشته باشه.
140128

Hossein8867
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 12:28 عصر
خوب پس بهترین کار استفاده از روش دستیه
برنامه Character Map در ویندوز رو باز کن
تا ب ا ز ا ر رو
به ﺑ ﺎ ﺯ ﺍ ﺭ که بدون فاصله ها ﺑﺎﺯﺍﺭ دیده میشه
تبدیل کنی
این روش رو تو خیلی از نرم افزار ها مثل یونیتی و فلش استفاده کردم انشا ا... برای شما نیز کاربرد داشته باشه.
140128

آقا یه دنیا سپاس.با این روشی که گفتین مشکل حل شد.