View Full Version : چگونه با اندرویید استودیو یک کلاس بنویسیم و در پروژه های بعدی خود از آن استفاده کنیم
4EBRAHIM4
دوشنبه 16 فروردین 1395, 14:46 عصر
سلام به همه ی برنامه نویسای خوببببببببببببببببببببببب ب
میخوام یه کلاس برای استفاده از پایگاه داده بنویسم و ازش توی پروژه های بعدیم استفاده کنیم کسی میدونه چطوری باید اینکار رو کرد؟
مرسی:قلب:
godofphp
دوشنبه 16 فروردین 1395, 16:04 عصر
شما مشکلتون اندروید و اندروید استودیو نیست
پیشنهاد میکنم مبحث شی گرایی رو اول مطالعه کنید و بحث وراثت و ساخت شی از روی کلاس رو
شما باید یک کلاس ایجاد کنید !
در کلاس های دیگری که دارید از اون یک شی بسازید
و بعد از متدهای درونی کلاس توسط اون شی ساخته شده استفاده کنید
-----
در اندروید استودیو هم برای ساخت یک کلاس روی پروژتون راست کلیک کنید و سپس new رو بزنید بعد class یا java class را پیدا کنید و یک نام برایش تعریف کنید
برای اینکه کلاس شما از پایگاه داداه استفاده بکنه باید از کلاس پایگاه داده sqlite که در اندروید وجود داره ارث بری کنید ( extends ) اسم کلاسی که باید ارث بری بکنید هم
SQLiteOpenHelper (http://developer.android.com/reference/android/database/sqlite/SQLiteOpenHelper.html)هست
4EBRAHIM4
سه شنبه 17 فروردین 1395, 08:37 صبح
از god of php تشکر میکنم که به سوال من پاسخ داد
من با مباحث شی گرایی و کلاس و ... آشنا هستم و قبلا هم کلاسی برای مدیریت پایگاه داده نوشتم فقط نمیدونستم که چطوری باید از این کلاس توی پروژه های بعدی استفاده کنم
================================================== =====================
جواب این سوال خیییییییییییلی راحته برای این کار کافیه که شما از کلاسی که میخوایین ازش استفاده کنین یک کپی بگیرین و اون رو توی پوشه java و توی پوشه هم نام package کپی کنبد
وسلامو علیکم و رحمت الله و برکراته
godofphp
چهارشنبه 18 فروردین 1395, 10:48 صبح
از god of php تشکر میکنم که به سوال من پاسخ داد
من با مباحث شی گرایی و کلاس و ... آشنا هستم و قبلا هم کلاسی برای مدیریت پایگاه داده نوشتم فقط نمیدونستم که چطوری باید از این کلاس توی پروژه های بعدی استفاده کنم
================================================== =====================
جواب این سوال خیییییییییییلی راحته برای این کار کافیه که شما از کلاسی که میخوایین ازش استفاده کنین یک کپی بگیرین و اون رو توی پوشه java و توی پوشه هم نام package کپی کنبد
وسلامو علیکم و رحمت الله و برکراته
سوال شما این بود
میخوام یه کلاس برای استفاده از پایگاه داده بنویسم و ازش توی پروژه های بعدیم استفاده کنیم کسی میدونه چطوری باید اینکار رو کرد؟
تو سوالتون در مورد کپی کردن چیزی توی محیط گفته نشده بود و شما صراحتا" گفتی میخای کلاسی از نو بسازی و من بخاطر همون راهنمایی کردم
در ضمن برای تشکر کلیک کردن دکمه ی تشکرکردن کفایت میکنه ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.