View Full Version : مشکل در اضافه کردن Text Fields در محیط اکلیپس
Mr besharati
دوشنبه 16 فروردین 1395, 15:54 عصر
بنام خدا
سلام دوستان
تازه شروع کردم به یادگیری اندروید و کد نویسی در محیط اکلیپس
حالا مشکلم:
با اضافه کردن یکی ابزارهای موجود در قسمت Text Fields به اکتیویتی اصلی، کل صفحه اکتیویتی بصورت خاکسری رنگ درمیاد و دیگه قادر به کلیک کردن بر روی اکتیویتی نیستم!
البته اینو بگم که با اضافه کردن هریک از ابزارهای موجود در قسمت ویجت ، هیچ مشکلی ندارم و درست کار میکنه!
ولی ابزارهای این قسمت رو{Text Field} تا اضافه میکنم، پروژه م حالت هنگ مانند پیدا میکنه تا زمانی که از دکمه های ترکیبی ctlr+z استفاده میکنم{برای برگشتن به مرحله قبل از اضافه کردن ابزار}
عکسهای ارور هم ضمیمه میکنم
عکس شماره یک=محیط اکلیپس قبل از اضافه کردن Plain Text
عکس شماره دو=محیط اکلیپس بعد از اضافه کردن Plain Text
خواهشا دوستان راهنمایی کنند... ممنون
godofphp
دوشنبه 16 فروردین 1395, 16:07 عصر
اولا که محیط خودتون رو به اندروید استودیو تغییر بدهید شما که تازه شروع کردید و این زحمت رو میکشید حیف زمان و زحمت شماست که روی یک گزینه ی منسوخ شده سرمایه گذاری کنید این مشکلات در اندروید استودیو خیلی کمتر به چشم میخوره
برای حل مشکل هم بهترین راه حل شما عدم درگ کردن ویو ها به روی صفحه هست و بهتره اونها رو توسط قسمت کدهای xml به پروژتون اضافه کنید و تغییر بدهید
به قسمت xml لیوت خودتون مراجعه کنید و از اونجا هم عکس بزارید تا بیشتر راهنمایی کنم
Mr besharati
دوشنبه 16 فروردین 1395, 16:17 عصر
اولا که محیط خودتون رو به اندروید استودیو تغییر بدهید شما که تازه شروع کردید و این زحمت رو میکشید حیف زمان و زحمت شماست که روی یک گزینه ی منسوخ شده سرمایه گذاری کنید این مشکلات در اندروید استودیو خیلی کمتر به چشم میخوره
برای حل مشکل هم بهترین راه حل شما عدم درگ کردن ویو ها به روی صفحه هست و بهتره اونها رو توسط قسمت کدهای xml به پروژتون اضافه کنید و تغییر بدهید
به قسمت xml لیوت خودتون مراجعه کنید و از اونجا هم عکس بزارید تا بیشتر راهنمایی کنم
چشم، راستش خودمم خسته شدم از این همه پیچ و خم و ارور در محیط اکلیپس
محیطو تغییر میدم به امید خدا...
اینم عکسی که فرمودید
واقعا ممنون میشم توضیح بدید مشکل از کجاس... دقیقا" تا ابزار رو درگ میکنم این مشکل پیش میاد!
Mr besharati
سه شنبه 17 فروردین 1395, 03:54 صبح
شکر خدا مشکلم حل شد
حالا راه حلشو برا دوستانی میگم که ممکنه در اینده این تاپیک رو ببینن
راه حل مشکل اینه که:
sdk خودشون رو گسترده تر کنن!
یعنی از پلتفرمهای افلاین استفاده کنن
راهنماییی بصورت زبان اصلی از سایت اسک اورفلو:
Check the "Android version to use when rendering layouts" and make sure you're not using a version that ends in "W" for Android Wear (e.g. API 20: Android 4.4W). I don't believe Wear supports EditText.
I changed my Android version for Android 4.2, but it still not work for me. I tried different solutions found that it only work by deleting Android 4.4W package.
Window > Android SDK Manager > check Android 4.4W(API 20) if it was installed > Delete package
خوب شما باید طبق گفته این عزیزان پکیج ناسگار رو که در واقع تنها پکیج روی sdk هست رو حذف کنید!
برای همینه میگم چندتا پلتفرم افلاین توو پوشه sdk بریزید تا از پکیجهای جایگزین استفاده کنید
موفق باشید و با تشکر از دوست خوبم که همینجا توو تاپیک قصد راهنمایی بنده رو داشتند:تشویق:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.