PDA

View Full Version : کار با فایل یا فولدر در مسیر فارسی

rainlover
سه شنبه 17 فروردین 1395, 06:06 صبح
سلام به اساتید
دوستان من در برنامه ام که روی شبکه مستقره فایل یا فولدری رو در مسیر برنامه ایجاد یا باز می کنم.مسیر شبکه هم مثلا همچین ادرسیه

\\10.4.131.14\FolderTest\برنامه ها\ 6
یعنی در مسیری که میخوام فایل یا فولدری رو باز کنم عبارت فارسی وجود داره و همین باعث میشه که من نتونم فایل یا فولدرو ایجاد یا باز کنم
چاره ای هم ندارم مجبورم از عبارت فارسی در مسیر استفاده کنم. عبارت انگلیسی باشه کار می کنه
برای باز کردن فولدر هم از دستور Shell و برای ایجاد فولدر هم از دستور MKDir استفاده می کنم.
حالا یه راهی بذارید جلوی پای من که بدون تغییر در مسیر بتونم پوشه مورد نظرمو ایجاد کنم یا بسازم.
راستی من اول با دستور FileExist چک می کنم که اگه پوشه وجود نداره ایجادش کن. و چون مسیرفارسیه این دستور همیشه False بر می گردونه.
در صورتیکه خود مسیر رو با تابع CurrentProject.Path بدست میارما. یعنی همون مسیری که خود برنامه بهم میده رو نمیتونه باز کنه چون فارسی توشه.
ممنون

eb_343
چهارشنبه 18 فروردین 1395, 01:50 صبح
سلام به اساتید
دوستان من در برنامه ام که روی شبکه مستقره فایل یا فولدری رو در مسیر برنامه ایجاد یا باز می کنم.مسیر شبکه هم مثلا همچین ادرسیه

\\10.4.131.14\FolderTest\برنامه ها\ 6

یعنی در مسیری که میخوام فایل یا فولدری رو باز کنم عبارت فارسی وجود داره و همین باعث میشه که من نتونم فایل یا فولدرو ایجاد یا باز کنم
چاره ای هم ندارم مجبورم از عبارت فارسی در مسیر استفاده کنم. عبارت انگلیسی باشه کار می کنه
برای باز کردن فولدر هم از دستور Shell و برای ایجاد فولدر هم از دستور MKDir استفاده می کنم.
حالا یه راهی بذارید جلوی پای من که بدون تغییر در مسیر بتونم پوشه مورد نظرمو ایجاد کنم یا بسازم.
راستی من اول با دستور FileExist چک می کنم که اگه پوشه وجود نداره ایجادش کن. و چون مسیرفارسیه این دستور همیشه False بر می گردونه.
در صورتیکه خود مسیر رو با تابع CurrentProject.Path بدست میارما. یعنی همون مسیری که خود برنامه بهم میده رو نمیتونه باز کنه چون فارسی توشه.
ممنون

سلام
آیا این مشکل صرفاً در شبکه ایجاد میشود ؟
اگر جواب منفی است به احتمال زیاد آدرس فایل را بطور صحیح درج ننموده ای
یا علی

rainlover
چهارشنبه 18 فروردین 1395, 02:16 صبح
نه به شبکه ارتباطی نداره. یعنی اگر فایل در سیستم خودم باشد پوشه ها هم در سیستم خودم، ولی در مسیر فارسی قرارداده باشم باز هم نمی تواند فولدر را باز کند.

amirzazadeh
چهارشنبه 18 فروردین 1395, 02:52 صبح
اگر ممكن هست نمونه يا كدهاي مورد استفاده رو لطفا آپلود كنيد.

rainlover
چهارشنبه 18 فروردین 1395, 08:52 صبح
دوستان عزیز راهش رو پیدا کردم و اون اینه که از قابلیت Map Network Drive در ویندوز استفاده کنید و کل اون مسیر رو مثلا با عنواند درایو Z به سیستم بشناسونید. بعدش دیگه مسیر انگلیسی میشه و ...

abdoreza57
سه شنبه 19 مرداد 1395, 15:44 عصر
سلام
منم همین مشکل را دارم! متاسفانه متوجه منظورتان نشدم، اگه امکان داره نمونه ارائه کنید...

خدا نگهدار