ورود

View Full Version : خطا در اندروید استادیو

mazi76
سه شنبه 17 فروردین 1395, 08:10 صبح
سلام
خطا در قسمت Generate Signed APK بعد از تکمیل میده
کسی میدونه مشکلش چیه؟
139883

msroid
سه شنبه 17 فروردین 1395, 09:29 صبح
سلام

یک بار پروژه رو Rebuild کنید و مطمئن بشین هیچ خطایی اتفاق نمیفته و عملیات با موفقیت به پایان میرسه. بعدشم از قسمت Build Variants روبروی app حتما باید release انتخاب شده باشه نه debub. بعدش دوباره اقدام کنید برای گرفتن خروجی.

mazi76
سه شنبه 17 فروردین 1395, 15:45 عصر
سلام
میشه با عکس بگید
چون من تازه واردم نمیدونم کجا هست این چیزا
ممنون میشم

msroid
سه شنبه 17 فروردین 1395, 16:18 عصر
از منوی Build گزینه Rebuild Project رو انتخاب کنید. بسته به خیلی چیزا مدت زمانی انجامش میتونه متفاوت باشه. وقتی اون گزینه رو انتخاب کنید اندروید استودیو شروع به Rebuild کردن پروژه میکنه. وقتی کارش تموم شد نباید گزارش خطا بده. اگر گزارش خطا داد یعنی یه مشکلی هست.

پنل Build Variants هم در سمت چپ به صورت عمودی قرار داره. اگر اونجا نبود میشه از منوی View>Tool Windows بازش کرد. یه قسمت Module داره و یه قسمت Build Variant. باید تمام جاهایی که گزینه debug هست به جاش release رو انتخاب کنید.

mazi76
سه شنبه 17 فروردین 1395, 16:41 عصر
ممنون
قسمت اول وقتی زدم خطا پروکسی داد که من با روشن کردن و دوباره کلیک کردن درست شد
دومی هم خالی بود
اینم عکس دومی
139895
در ضمن هر چی گشتم هم نبود
پروژه هم از سایت codecanyon خریدم و انگلیسی هم چنان خوب نیس که بخاطر مشکل اندروید استادیو بهشون بگم
پروژه شبکه شبیه تلگرامه
اندروید استادیو هم از اسان دانلود,دانلود کردم به حجم 1 گیگ که فک نکنم مشکلی توش باشه
بازم موندم

msroid
چهارشنبه 18 فروردین 1395, 09:51 صبح
احتمالا پروژه منطبق بر اندروید استودیو نیست. شما اول پروژه رو اجرا کن ببین اجرا میشه اگر اجرا بشه حتما توی این پنجره اون قسمت هایی که گفتم خواهند بود.