PDA

View Full Version : بهترین پکیج آموزش برنامه نویسی کاربردی اندروید به زبان فارسی کدام است؟

Cyberlife
جمعه 20 فروردین 1395, 17:02 عصر
سلام

بهترین پکیج آموزش برنامه نویسی کاربردی اندروید به زبان فارسی کدام است؟

از میان برنامه های مختلف کدام برنامه پیچیدگی کمتری داره و یادگیری اون سریعتر هست ؟

توی سایتهای مختلف هر کدام یک برنامه رو پیشنهاد کردن از جمله:

Android Studio
Intellij IDEA - JetBrains
Xamarin
Basic4Android
AIDE - Android IDE
Android 5 SDK
و .....

از میان این برنامه ها کدام یکی بهتر هست و منابع فارسی زیادی برای اون وجوده داره؟

Cyberlife
یک شنبه 29 فروردین 1395, 14:19 عصر
منتظر راهنمایی دوستان هستم

majid_i68
یک شنبه 29 فروردین 1395, 15:22 عصر
سلام شما به جه زبان برنامه نویسی آشنایی دارین ؟ مطابق با اون انتخاب کنید/ مثلا vb کردین Basic4Android رو انتخاب کنید
اگر جاوا ایکلیپس یا اندروید استادیو و..

shs1377
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1395, 18:56 عصر
جناب بهترین روش استفاده از زبان جاوا با برنامه هایی مثل eclipse و android studio هست

آموزش های سایت uncox، کمالان و اسفندونه خیلی خوبن ولی پیشنهاد من uncox هست درسته شاید قیمتش در نگاه اول تند بنظر برسه ولی ده برابرش ارزش داره وخیلی کامله

bartaryar
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1395, 19:39 عصر
بهترین انتخاب بستگی داره به شما که میخوای برای چی برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیری اگه دوست داری در حد یه کتاب بتونی بسازی Basic4Android خوبه ولی اگه دوست داری روشی رو یاد بگیری که آینده داره و می تونی باهاش برنامه های حرفه ای بنویسی چند سال قبل اکلیپس بود ولی الان دیگه به غیر از اندروید استودیو به هیچی فکر نکن خوده گوگل هم اندروید استودیو رو پیشنهاد میده
آموزش هم اگه با قیمت مناسب می خوای میتونی آموزش برنامه نویسی اندروید شرکت پرند رو بخری قیمتش فکر کنم 35000 هزار تومان هست که خیلی خوبه نسبت به بقیه و برای مبتدیان خیلی خوب توضیح داده اینم لینکش http://www.parandco.com/products/learning-products/programming-and-web-design/android-programming-learning.html

hamid2006
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1395, 04:24 صبح
سایت فرانش ویدیوهای آموزشی رایگان و غیررایگان زیادی داره
البته از لحاظ کیفیت آموزش اندرودش خودم ندیدم که نظری بدم