View Full Version : ایجاد فایل setup برای VC++
amanver
دوشنبه 23 فروردین 1395, 14:40 عصر
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان.
بنده میخام برای پروژه ساده ای که با VC++ نوشتم مثلا چاپ یک رشته در dos یک برنامه ستاپ بسازم.
درباره نرم افزارهایی که اینکار را انجام میدهند سرچی زدم ولی مثالهاشون بیشتر برای سی شارپ و wpf و ... بود.
درضمن اگر در برنامه از یک کتابخانه متن باز استفاده بکنم چجوری میتونم اوونارو اضافه کنم؟
ممنون از لطف دوستان:ناراحت::ناراحت::نارا ت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ن راحت::ناراحت:
AliAskari1375
سه شنبه 24 فروردین 1395, 06:20 صبح
بهترین برنامه برا ساختن setup نرم افزاره Install Shield ه که یه نسخه ی سادش با Visual Studio نصب میشه
از این مسیر تو ویژوال استودیو میتونی پروژه setup بساری
File -> New -> Project -> Templates -> Other Project Types -> Setup and deployment
توی کتاب Mfc آقای بهزاد جناب آموزش مفصلی براش هست
amanver
سه شنبه 24 فروردین 1395, 09:51 صبح
پروژه من از نوع MFC نیست، از نوع Empty Project هست. ایا فرق میکنه؟
AliAskari1375
چهارشنبه 25 فروردین 1395, 01:02 صبح
نه فرق نمیکنه برای هر پروژه ای میشه . فقط باید dll ها یا فونت ها یا هر چیز دیگه ای که برنامتون برای اجرا بهش نیاز داره رو بشناسی و به setup بگی که اونارو همراه برنامه نصب کنه
amanver
پنج شنبه 26 فروردین 1395, 05:43 صبح
ممنون. من یه ستاپی ایجاد کردم، توی پیش نیاز های برنامه، اکروبات ریدر رو تیک زدم بعد از نصب روی کامپیوتری که اکروبات ریدر نداشت نصب کردم ولی اجرا نشد، خوب طبیعی هست دیگه.
سوالم اینه که برای اینکه اکروبات ریدر خودکار نصب بشه، چیکار باید بکنم؟
(یه کامپیوتری که ریدر داشت، برنامه کار میکرد، یعنی مشکل از برنامه نبود)
ممنون
AliAskari1375
پنج شنبه 26 فروردین 1395, 09:08 صبح
این جا روش اضافه کردن Adobe reader توضیح داده شده
http://www.tarfandestan.com/forum/attachments/120647d1345908851-installshield-zip
amanver
جمعه 27 فروردین 1395, 14:48 عصر
اگر منظورتون فقط معرفی پیش نیاز هاست، اونو دیدم، ولی من میخام که وقتی روی کامپیوتر مقصد ادوب ریدر نبود خودش ادوب ریدر رو هم همراه برنامه نصب کنه.
AliAskari1375
شنبه 28 فروردین 1395, 12:49 عصر
اینجا رو نگاه کنید شاید کمکتون کنه
http://www.installsite.org/pages/en/isp_ext.htm
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.