ورود

View Full Version : مشکل در بهم ریختن کار ویژوال فاکس

پدرخوانده
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 10:11 صبح
چندی قبل برنامه ای جهت تنظیمات فارسی کنترل پنل ویندوز در این سایت ارائه شده (setpersion) که مثلا قرار بود یکسری فایلهای و dll را کپی و تنظیمات رجیستری را درست انجام دهد.

ولیکن وقتی بنده نصب کردم باعث بهم ریختگی محیط زبانهای برنامه نویسی بنده شد (دلفی و ویژوال فاکس) به چه صورت

به این صورت که مثلا وقتی پنجره Propreties را باز می کردم در قسمت های که تغییر می دادم (مثل left, top, caption,...) به هر حال هر قسمتی که بعد از تغییر دقت کرده باشید رنگش قرمز و قلمش متمایز می شود . چیزی نمایش داده نمیشد.

در مرحله اول گفتم مشکل از فونت ها هست و فونتها را مجدد نصب کردم (حتی یکبار فونتها را حذف و سپس نصب مجدد کردم) مخصوص فونت ms sanie ... ولی فایده نداشت

قسمت تنظیمات زبان در کنترل پنل را چند بار عوض و بدل کردم (فارسی - عربی ) فایده ای نداشت

البته وقتی اون رو روی انگلیسی می گذاشتم خوب بود (ولی خوب به کار نمی یومد چرا که باعث خرابی نمایش تیترهای فرم و ...) می شد.

خلاصه ویندوز رو ریپیر کردم نشد یا .... نشد که نشد.

برنامه ویژوال فاکس را رینستال کردم نشد - حذف کردم و از نو نصب کردم نشد.

نهایتا با سیستم ریستور تونستم به زور درستش کنم.

حالا بعد از همه اینکارها این مشکل حل شد ولی الان در قسمت منوسازی منوی menu گزینه genereate فعال نیست (disable ) هست حالا هم هر کاری کردم نشد (ویژوال فاکس را حذف و مجدد نصب کردم افاقه ای نکرد)

دوستان چه راه حلی برای رفع مشکل پیشنهاد می کنند؟

(ودیگر اینکه در بحث اول نهایتا با سیستم ریستور درست شد ولی به صورت نرمال و منطقی چه راه حلی وجود دارد)

hamed_m
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 10:25 صبح
do vfpclean.app تمام تنظیمات پیش فرض رجیستری فاکس رو ری استور میکنه. ممکنه مشکل رو حل کنه.

پدرخوانده
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 13:40 عصر
خدا خیرت بده
خوب کارم رو راه انداخت

mehran_337
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 13:59 عصر
حامد جان !
واقعا از مطالبت همیشه لذت می برم . نکات ریز و جدید .
خدا قوت

hamed_m
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 14:18 عصر
ممنون از محبتتون دوستان. شرمنده میکنید.

پ ن - یکسری app جالب در دایرکتوری اصلی فاکس هست که اگر فرصت کردید، نگاهی بندازید. اکثرا هم داکیومنت نشده اند اما امکانات جالبی رو ارائه می کنند.