ورود

View Full Version : گفتگو: دردسر جاواکارها در ایران

mgh419
چهارشنبه 25 فروردین 1395, 09:50 صبح
سلام خدمت همه .
بنده این تاپیک رو زدم که فقط برای خودم یا شخص هایی مثل من روشن بشه که چرا ما در ایران java کار تحت وب ، کم داریم یا چرا نمیره کسی سراغش ( فقط جهت گفت و گو )
.
چرا تو ایران بیشتریا از java فرار میکنن یا چرا شرکت هایی که با java نوشته میشن کم هستن ولی در صورتی که خارج از ایران چه شرکت های کوچیک و چه بزرگ با java نوشته میشن یعنی خیلی طرفدار داره .
اینجوری برنامه نویسای java بیکار نمیشن ؟ یا خود برنامه نویسا کاری میکنن که کسی سمتشون نره ( منظورم حقوق بالا هست ) .
استخدامی های زیادی دیدم که زده بودن برنامه نویس java ولی بعد 1 یا 2 ماه رفتن سراغ php یا .net . بهنظرتون چرا همچین اتفاقی میوفته ؟ شرکت هایی که دیدم واقعا چیز کوچیکی نبودن .
به نظرتون مشکل از کجاست ؟ چرا بیشتر شرکت ها بعد استخدامی پشیمون میشن ؟ آیا واقعا تو ایران این زبان دست کم گرفته نشده ؟
خواهش میکنم یکم توضیح بدید .

ciavosh
جمعه 27 فروردین 1395, 13:31 عصر
شاید سان در بازاریابی جاوا ضعیف عمل کرده.

abarkarbar
یک شنبه 29 فروردین 1395, 06:36 صبح
من فکر می کنم جاوا در ایران بیشتر همه گیر شده اکثر سایت های سازمان ها با جاوا کار شده از جمله سایت سنجش یا سایت ثبت احوال ncr.ir

ولی منظور از دردسرها من فکر میکنم به خاطر تحریم شرکت های Oracle و JAVA و گوگل برای کشورمان هست که برای شروع کار دریافت نرم افزارها یا نصب افزونه های لازم با مشکل مواجه می شویم که این کار البته با یک *** به راحتی حل میشه

vahid-p
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1395, 10:38 صبح
شاید به این خاطر که جاوا برای کارهای ساده و دم دستی راه حل سریعی مثل php پیش رو برنامه نویسا قرار نداده.

سادگی برای کارهای کوچک خیلی پراهمیته و تعداد کارهای کوچک بسیار بیشتر از کارهای بزرگه و درنتیجه تعداد برنامه نویسهای جاوا در زمینه وب کمه و معروف نیست. اگر راهکار مجزایی برای این مقیاس در نظر می داشت شاید الان وضعیت بهتر از این بود. گرچه عدم پشتیبانی اکثر هاستینگ ها از java به صورت پیشفرض هم باعث میشه استفاده از جاوا و تهیه هاستینگ خاص یا سرور مجازی و... چندان منطقی به نظر نیاد

PeaceKeeper
یک شنبه 16 خرداد 1395, 10:47 صبح
به نظر من مشکل عمیقتر از این حرفهاست. جاوا به صورت گسترده در دنیا حتی در سطح پروژه های کوچک هم استفاده می شود. وضعیت Linux ,Node , Mongo , ..... هم به همین ترتیب است.

http://www.infoworld.com/article/3039935/application-development/21-hot-programming-trends-and-21-going-cold.html

اگه نگاهی به این مباحث بیندازید و سپس به سایتهای فارسی زبان رجوع کنید خواهید دید که عموم مباحث مطرح شده در این سایتها کاملا متفاوت هستند.
در مورد مباحثی مانند NOSQL و NonBlocking API و BIGDATA و Cloud و Docker و .... ندرتا بحثی به میان می آید. کلا جو برنامه نویسی درایران به دلایل مختلفی از جمله نبود قانون کپی رایت , عدم تسلط به زیان انگلیسی , توسعه نیافتگی صنعت IT (برنامه یعنی یه دیتابیس و چندتا جدول و رابطی کاربری برای پر کردن این جداول) کاملا ایزوله است.