ورود

View Full Version : سوال: ایجاد پنجره popup

karimir1
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1395, 07:08 صبح
سلام و خسته نباشید
تمام این سایت رو گشتم اما نتونستم جواب رو پیدا کنم برای همین این تایپیک رو زدم لطفا راهنمایی کنید

1-
در یک برنامه Asp میخوام وقتی فردی روی یک دکمه (Asp ) کلیک کرد یک سری موارد چک بشه و بعد از اون یک پنجره پیام برای فرد نمایش داده بشه که دارای سه دکمه است . با کلیک کردن روی هر کدام از دکمه ها سمت سرور یک سری اتفاقاتی رخ میده.
پنجره popup رو با جی کوئری تونستم بیارم اما برای دکمه های yes / no من چون سه دکمه میخوام چطور میتونم دکمه دیگه ای اضافه کنم و بعد مقدار هر دکمه رو از jquery بگیرم و براساس اون سمت سرور کارهای رو انجام بدم . مثلا سه دکمه شامل ( مشتری - مدیر سیستم - راهنمایی) هستش که هرکدوم رو اگه کلیک کنه یک سری دستوراتی سمت سرور باید انجام بشه

2- این پیام رو اومدم با div طراحی کردم بصورت کد زیر :

<div id="openModal" class="modalDialog" >
<div>
<a href="#close" title="بستن" class="close">X</a>
<h2>پیــام</h2>
<p>شما دارای دو نقش می باشید با کدام یک از نقش هـای زیر میخواهید وارد شوید ؟</p>
<div style="width:100%; margin-right:auto; margin-left:auto;">
<div style ="float:left ; width:50%; text-align:center; " > <asp:Button ID="Button1" runat="server" CssClass="button_green" Text="مشتری" /> </div>
<div style ="float:left ; width:50%;text-align:center; "> <asp:Button ID="Button2" runat="server" CssClass="button_green" Text="کاربر با نقش" /></div>
</div>
</div>
/</div>
کلاسشم اوکی کردم . و یک لینک رو صفحه گذاشتم که وقتی روش کلیک میشه زمینه کل صفحه کمرنگ میشه و این دایو نمایش داده میشه . اما مشکلم اینه که نمیخوام لینک باشه و من یک دکمه باید بزارم که اگه رو دکمه کلیک شد (در سمت سرور) این دایو نمایش داده بشه . اگه دایو رو runt=server کنم دیگه اون فایل های css روش اعمال نمیشه ( یعنی بک گراند کمرنگ بشه و .. و کلا اجرا نمیشه )

ممنون میشم هر کدوم از این دومورد رو میتونید راهنمایی بفرمایید