ورود

View Full Version : سوال: برنامه نویسی

__programmer__
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1395, 15:18 عصر
سلام به دوستان.من میخوام برنامه نویسی شی گرا رویادبگیرم ولی نمیدونم بین جاوا و سی شارپ کدومش بهتره وارزش وقت گذاشتن روداره ممنون میشم کمکم کنید؟؟؟:افسرده:

[younes]
جمعه 03 اردیبهشت 1395, 13:12 عصر
هردو شون خوبن . ولی جاوا عالیه.

محمد فدوی
جمعه 03 اردیبهشت 1395, 14:32 عصر
سلام به دوستان.من میخوام برنامه نویسی شی گرا رویادبگیرم ولی نمیدونم بین جاوا و سی شارپ کدومش بهتره وارزش وقت گذاشتن روداره ممنون میشم کمکم کنید؟؟؟:افسرده:

هر دو هم ساختار شیءگرایی رو به خوبی پیاده‌سازی کردن و هم ارزش وقت گذاشتن رو دارن. مسلما توی بخش جاوا، بهت جاوا پیشنهاد می‌شه و اگه همین سؤال رو توی بخش دات‌نت بپرسی، بت سی‌شارپ پیشنهاد می‌شه! باید ببینی خودت با کدوم راحت‌تری و به اهدافت نزدیک‌تره.
چیزی که من با اطمینان می‌تونم بگم اینه که:

شیءگرایی جاوا بسیار ساده‌تر و بدون شاخه و برگ طراحی شده.
جاوا از نظر محبوبیت فاصلهٔ خیلی زیادی با سی‌شارپ داره (لینک (http://www.tiobe.com/tiobe_index)).
جاوا برای برنامه‌نویسی روی سکوهای مختلف بسیار موفق‌تر از دات‌نت بوده.

meysam_212
سه شنبه 04 خرداد 1395, 07:57 صبح
اگه شیگرایی رو مسلط باشی به همراه یو ام ال، اصلا مهم نیست، خیلی راحت میتونی رو سیشارپ مسلط باشی ولی بری کار جاوا بگیری، برعکسشم میشه.
فقط شی گرای و یو ام رو تمرکز کن و برای پیاده سسازیش بین جاوا که معمولا معروف برای پروژه های بزرگ و چند پلتفرمی یا سیشارپ یکیو انتخاب کن.
با هردوشون کار کردم ولی جاوارو ترجیح میدم. از نظر محبوبیت، اگه تازه جاوارو شروع کرده باشب قطعا سردرگم میشی