ورود

View Full Version : کمک از با تجربه ها در ضمینه راه اندازی مغازه کامپیوتری

com.mohsen
شنبه 04 اردیبهشت 1395, 20:14 عصر
سلام
----------------------------------------------------------------------------
توانایی ها
برنامه نویسی php انجام دادم و چند پروژه پیاده سازی کردم
طراحی قالب سایت به صورت ریسپانسیو با bootstrap
برنامه نویسی اندوید ولی تا الان به صورت حرفه ای شروع نکردم
انجام پروژه های دانشجویی تحت وب توسط php
عیب یابی و نصب ویندوز و .... در منزل مشتری
اسمبل کردن سیستم(تا حدودی بلدم ولی مغازه یا جایی شاگردی نکردم که یاد بگیرم به صورت یه حرفه)
مبلغ 30 الی 40 میلیون توانایی مالی
----------------------------------------------------------------------------
اول اینکه خیلیا پیشنهاد دادن که برو شرکت برنامه نویسی کار کن و حقوق خوبیم میدن،من نمیخوام برای دیگران کار کنم.میخوام برای خودم کار کنم و تو شهر خودم کار کنم وگرنه تو تهران پیشنهاد کار شده بهم و اینکه علاقه شدیدی دارم که در ضمینه تحصیلیم کار کنم وگرنه کارهای زیادی بهم پیشنهاد شده که علاقه ای بهشون ندارم.

یک ماه دیگه خدمتم تموم میشه و میخوام کارو شروع کنم،من در استان مازندران شهر ساری میخوام یه مغازه راه اندازی کنم،رشته تحصیلی:مهندسی نرم افزار،اجاره مغازه 15 الی 20 متری تقریبا بین 500 تا 1 میلیون
-----------------------------------------------------------------------------
1) به نظر شما در این وضع بازار مغازه سخت افزار کامپیوتر بزنم و کارهای نرم افزاری هم انجام بدم و طراحی سایتم در وقت آزادم انجام یدم.به نظر شما فروش لپ تاپ بهتر جواب نمیده؟
2)با این توانایی مالی من بهتر است چه مغازه ای بزنم؟کامپیوتری یا لپ تاپی؟
3)اصلا وارد این حرفه بشم یا نه؟
4)به نظر شما میانگین در آمد ماهانه چقدره؟البته بجر 6 ماه تا یک سال اول که تا جا بیوقتی

ممنون از صبر و حوصله در پاسخگویی.حتما تشکر میشود از دوستانی که راهنمایی می کنند

پیام حیاتی
یک شنبه 05 اردیبهشت 1395, 01:15 صبح
سلام
میزان سرمایه شما تاثیر زیادی بر روی انتخاب دارد ، همانطور که می دانید مکان مغازه بالعکس شرکت از اهمیت زیادی جهت جذب مشتری برخوردار است اما شرکت مکانش به اندازه مغازه مهم نیست.
پیشنهاد من در صورت وجود سرمایه کافی راه اندازی هر دو هست ، مغازه را راه اندازی کنید و بعد هم ثبت شرکت ، آدرس شرکت هم آدرس مغازه می شود.
انجام برخی کارها مانند طراحی وب در قالب تنها مغازه وجهه خوبی ندارد ، بر اساس موضوعیت می توانید تفکیک کنید.
موفق باشید.

com.mohsen
یک شنبه 05 اردیبهشت 1395, 02:34 صبح
سلام
میزان سرمایه شما تاثیر زیادی بر روی انتخاب دارد ، همانطور که می دانید مکان مغازه بالعکس شرکت از اهمیت زیادی جهت جذب مشتری برخوردار است اما شرکت مکانش به اندازه مغازه مهم نیست.
پیشنهاد من در صورت وجود سرمایه کافی راه اندازی هر دو هست ، مغازه را راه اندازی کنید و بعد هم ثبت شرکت ، آدرس شرکت هم آدرس مغازه می شود.
انجام برخی کارها مانند طراحی وب در قالب تنها مغازه وجهه خوبی ندارد ، بر اساس موضوعیت می توانید تفکیک کنید.
موفق باشید.

مرسی از جوابتون.توانایی مالی من فعلا در حد 30 تا 40 میلیون هست.ثبت شرکت در مرحله دوم از کارامه.من هنوز در مرحله اول گیر کردم.ممنون میشم جواب اون چهار سوال رو بدید

پیام حیاتی
یک شنبه 05 اردیبهشت 1395, 04:50 صبح
مرسی از جوابتون.توانایی مالی من فعلا در حد 30 تا 40 میلیون هست.ثبت شرکت در مرحله دوم از کارامه.من هنوز در مرحله اول گیر کردم.ممنون میشم جواب اون چهار سوال رو بدید
پاسخ سوال اول و سوم شما ارتباط مستقیم با بازاریابی و تبلیغات در منطقه ای که می خواهید مغازه را راه اندازی کنید دارد اما با این بودجه پیشنهاد می کنم مغازه را فراموش کنید ، اگر مغازه هم رهن کامل کنید هزینه دکور بندی مدرن که در حال حاضر یکی از مهم ترین موارد تبلیغ و جذب مشتریان است کمتر از 20 میلیون در نمی آید ، بعد از آن هم باید مغازه را پر کنید از جنس (نه اینکه با چند بنر و دو تا لپ تاپ بخواهیم نواحی خالی را پوشش بدیم ) سر سال هم اگر به توافق نرسیدید برای تمدید قرارداد دکوربندی جزء ویترین ها سوخت می شنودپیشنهاد می کنم شرکتی ثبت کنید ، نمایندگی یکی دو تا از شرکت های برند را جهت فروش و تعمیرات تبلت و لپ تاپ و گوشی بگیرید و در نهایت تبلیغ ، اگر بلد نیستید یا علمتون کم هست خوشبختانه در تهران زندگی می کنید آموزشگاه ها و اساتید خوبی برای یادگیری در پایتخت وجود دارد.
اگر منظورتون از تعمیرات سخت افزار سیستم های PC هست باید بگم تقریبا" با رشد تکنولوژی و آمدن لپ تاپ و تبلت های متنوع بازاری ندارند.

mojtabamalaekeh
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 16:52 عصر
سلام :)
از وضع بازار و درآمد ماهانه و اینکه با چه سرمایه ای چه کاری میشه راه انداخت خبر ندارم ولی...
فکر کنم اگه بری مغازه، وقت خیلی خیلی کمی برای برنامه نویسی باقی بمونه! خصوصا اگه یه نفری بخوای جایی رو اداره کنی. (این کجا و کار گروهی و عضو یک شرکت شدن کجا...)
تکنولوژی هم آره خیلی پیشرفت کرده و مردم تبلت و لپ تاپ و گوشی بیشتر دستشونه ولی ادارات دولتی، مکان های آموزشی، پزشکان و.... هنوز PC هایی دارن در حد ویندوز XP و خیلی جاها هستن که نیاز به افراد مورد اعتماد برای پشتیبانی نرم افزاری و رفع مشکلاتشون دارن.
شما بتونی با کارهای نرم افزاری اعتماد همشهریانت رو جلب کنی، راه برای کارهای سخت افزاری و فروش لپ تاپ و قطعات و.... هم باز میشه برات.
همینطور که با افراد بیشتری آشنا بشی امکان گرفتن پروژه های نرم افزاری هم پیش میاد ولی خب قطعی نیست. احتماله.

com.mohsen
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1395, 09:36 صبح
نظر شما راجب اورژانس کامپیوتری چیه؟برای شروع نیاز به مغازه هم نداره.با کارت ویزیت و تراکت میشه شروع کرد.تو شهر ما که چیزی با این اسم وجود نداره.به نظرتون جواب میده؟

masoud_pnu
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395, 05:17 صبح
دوست عزیزم،چون بنده تجربه این کار رو دارم و الانم دوستان مشغولن به اینکار عرض میکنم،برو تو کار موبایل.کامپیوتر و لپ تاپ واقعا دیگه جواب نمیده.