PDA

View Full Version : اجرای برنامه ماشین حساب ویندوز از داخل برنامه ای که می نویسیم



احمد سامعی
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 02:46 صبح
درود و صد بدرود بر مردمان ایران زمین

چطور می تونم برنامه ماشین حساب ویندوز رو از داخل برنامم صدا بزنم تا به عنوان یک ابزار جانبی باشه
یا برانامه های دیگه رو هم می شه صدا زد؟

ARA
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 08:47 صبح
از API استفاده کن آدرسش رو بده و اجراش کن کدش رو هم یک serach همینجا بزن برای اجرا یک برنامه از داخل برنامه فکر کنم دیدم اگه پیدا نکردی بگو برات بگذارم

ghafoori
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 11:15 صبح
دوست عزیز با این دستور می توانی هر برنامه ای را اجرا کنی


System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe")فقط کافی است مسیر فایل exe را بهش بدی حتی می توانی با این دستور پارامترهایی هم بهش بدی

احمد سامعی
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 13:37 عصر
دوست عزیز با این دستور می توانی هر برنامه ای را اجرا کنی


System.Diagnostics.Process.Start("calc.exe")فقط کافی است مسیر فایل exe را بهش بدی حتی می توانی با این دستور پارامترهایی هم بهش بدی


در کجا باید مسیر فایل رو نوشت ؟
در همون قسمت ("calc.exe") باید نوشت ؟
در ضمن ممکن کامپیوتری که بعد برنامه روش نصب می شه درایوی که ویندوز روش نصب با مال من فرق داشته باشه بعد مشکل پیش می یاره اگه بخوایم خود فایل .exe برنامه ماشین حساب رو در ستاپ برنامه جدید بزاریم چطور می شه ( از کجا پیداش کنم ، شرت کات رو می دونم کجاست تو strat menu )

Amir Oveisi
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 14:06 عصر
windows\calc.exe

omid_Ahmadi
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 14:30 عصر
دستوری آقا/خانم غفوری گفتن به محل نصب ویندوز بطی نداره، شما کافیه این دستور رو اجرا کنید تا ماشین حساب باز بشه.

Milad Mohseny
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 18:21 عصر
البته میتوانید فایل calc.exe را در مسیر پروژه خود کپی کنید تا اگر احتمالاً کاربر شما ماشین حساب را از مسیر ویندوز حذف کرد مشکلی نداشته باشید و در موقع صدا زدن ماشین حساب مسیر پروژه را بدهید.

احمد سامعی
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 19:33 عصر
البته میتوانید فایل calc.exe را در مسیر پروژه خود کپی کنید تا اگر احتمالاً کاربر شما ماشین حساب را از مسیر ویندوز حذف کرد مشکلی نداشته باشید و در موقع صدا زدن ماشین حساب مسیر پروژه را بدهید.

واقعا از همه دوستان منونم :تشویق:
من یکم عجله کردم :خجالت: بعد از این که کد بالا رو تو برنامه گذاشتم عمل کرد و احتیاج به هیچ تغییری نداره

اما اگه بخوایم یک برنامه دیگه ( هر برنامه ای ) رو صدا بزنیم چطوری می شه چون من آدرس فایل exe رو که داخل این کد گذاشتم خطا می ده ؟؟؟

Milad Mohseny
پنج شنبه 16 شهریور 1385, 21:28 عصر
آیا در آدرس از \\ یا @ استفاده کردید ؟