View Full Version : یک ویدیو کوچیک از قدرت Qml در طراحی رابط کاربری
SirErfan
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 12:11 عصر
سلام دوستان منم مثل همه شما تازه کارم سیستمم چند ماهی میشه کامل فرمت شده یه مشکل پیش اومد که متاسفانه همه چیم رفت ! تو آپارات Qml رو جستجو کردم دیدم این ویدیو کوچیک که واسه یکی از دوستام ساختم رو هنوز پاک نکردم گفتم بزارمش شاید به درد بخور باشه یعنی یه جوری قدرت Qml رو در طراحی رابط کاربری نشون میده که امیدوارم مفید باشه :D
اینم لینک : http://www.aparat.com/v/6vMxl
ali_72
سه شنبه 07 اردیبهشت 1395, 01:31 صبح
عالی بود عرفان جان :تشویق:
انتخاب رنگ بندی ها و افکت های فرم ت رو خیلی دوست دارم
فقط به نظرم تایتل بار رو برمیداشتی خوشگل تر میشد :لبخند:
من از این تایتل بار ویندوز خوشم نمیاد
منم اخرش پروژه م رو به سرانجام رسوندم و از اینکه اومدم سراغ C++ واقعا خوشحالم :لبخند:
SirErfan
سه شنبه 07 اردیبهشت 1395, 06:46 صبح
عالی بود عرفان جان :تشویق:
انتخاب رنگ بندی ها و افکت های فرم ت رو خیلی دوست دارم
فقط به نظرم تایتل بار رو برمیداشتی خوشگل تر میشد :لبخند:
من از این تایتل بار ویندوز خوشم نمیاد
منم اخرش پروژه م رو به سرانجام رسوندم و از اینکه اومدم سراغ C++ واقعا خوشحالم :لبخند:
سلام آقا جان ممنونم نظر لطفته :لبخند: خب دیگه متاسفانه دارم از صفر شروع میکنم حتما خودم براش TitleBar سفارشی هم درست میکنم ،
بله واقعا منم خوشحالم که با قابلیت های سی پلاس پلاس کم کم دارم آشنا میشم ورود به سی پلاس پلاس میتونه نظرت رو در مورد Asp.net هم عوض کنه و با 180 تا سرعت بری طرف php :لبخند:
++Hadi++
سه شنبه 07 اردیبهشت 1395, 08:34 صبح
احسنت به شما...عالی بود... ان شاءال... همه جوونای برنامه نویس به سمت کیوت و کیو ام ال بیان..
SirErfan
سه شنبه 07 اردیبهشت 1395, 09:27 صبح
ممنونم نظر لطفته ، انشا الله ... (من که همه اینارو مدیون استاد خوبی مثل آقای اسدزاده عزیز هستم)
ali_72
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1395, 01:38 صبح
ورود به سی پلاس پلاس میتونه نظرت رو در مورد Asp.net هم عوض کنه و با 180 تا سرعت بری طرف php :لبخند:
:لبخند: دوران دانشجویی رفته بودم سراغه php با ASP مقایسه کردم دیدم ASP ب گروه خونی من بیشتر میخوره
شما ی سر بیا سراغ ASP.NET MVC entity
لذت کار با برنامه نویسی وب رو تجربه میکنی :چشمک: :قلب:
pswin.pooya
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1395, 03:54 صبح
ASP.NET MVC entity
اگر خیلی علاقه به MVC و مواردی مثل entity frame work دارید می تونید داخل php از کتابخونه هایی مثل:
Yii
Cake PHP
Kohana framework
....
استفاده کنید. الان خود متد MVC دیگه متد مطرح نیست و متدهای دیگه ای پیشنهاد می شه که بعضا ترکیبی از متد MVCو یا توسعه داده شده اون هستن. مثلا گوگل یه دیزاین پترن رو معرفی کرده که اسمش یادم نیست و یا همین Kohana از HMVC استفاده می کنه.
هرچند که ASP کارها رو راحتر کرده و سرعت توسعه رو بالا برده اما کلا به نظر من تکنولوژی های مایکروسافتی ایرادات جدی دارن. ولی خب جوابگوی برنامه های اولیه هستن. اما وای به اون روزی که بخوایین یه برنامه حرفه ای یا حجیم طراحی کنید.
SirErfan
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1395, 19:41 عصر
:لبخند: دوران دانشجویی رفته بودم سراغه php با ASP مقایسه کردم دیدم ASP ب گروه خونی من بیشتر میخوره
شما ی سر بیا سراغ ASP.NET MVC entity
لذت کار با برنامه نویسی وب رو تجربه میکنی :چشمک: :قلب:
خب حله به گروه خونیت میخوره :لبخند: .
من هنوز به حدی نرسیدم که ایراد بگیرم از محصولات غول بزرگی مثل مایکروسافت ، بیاین یه نگاهی به همه برنامه هایی که من و شما باهاشون کار کنیم بندازیم میبینیم که همه با C/C++ نوشته شده اند حتی محصولات مایکروسافت ... PHP هم با سی نوشته شده پس مطمئن باش بهترین گزینه واسه وب هست که فعلا بنده در این مورد هم باز تازه کار هستم و در حال یادگیری Laravel هستم .
تو همه مقاله های که در مورد پی اچ پی خوندم از مزیت هاش نسبت به Asp دات نت مورادی رو ذکر و توضیح داده ولی خب بحث رو به حاشیه نمیکشیم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.