View Full Version : سوال: محدودیت در تابع concat
mohsen212
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 12:37 عصر
سلام ی سوال concatمحدودیت نداره؟
فک کنم محدودیت کاراکتر داره اگه مقادیر خیلی زیاد باشند بخشی از اونا رو نشون میده
درسته؟
Mahmood_M
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 13:03 عصر
یک متغیر عمومی هست به نام group_concat_max_len که همین محدودیت رو مشخص می کنه و مقدار پیش فرضش 1024 هست، می تونید مقدارش رو افزایش بدید :
SET group_concat_max_len = 5000
اما اگر توی Select ازش استفاده کنید و مقدارش رو خیلی زیاد کنید، برای ارسال اطلاعات یک محدودیت دیگه وجود داره که با متغیر max_allowed_packet مشخص میشه، اگر طول خیلی زیاد نیاز دارید باید دقت کنید که حجم نهایی رشته از مقدار این متغیر بیشتر نشه
mohsen212
دوشنبه 06 اردیبهشت 1395, 18:14 عصر
یک متغیر عمومی هست به نام group_concat_max_len که همین محدودیت رو مشخص می کنه و مقدار پیش فرضش 1024 هست، می تونید مقدارش رو افزایش بدید :
SET group_concat_max_len = 5000
اما اگر توی Select ازش استفاده کنید و مقدارش رو خیلی زیاد کنید، برای ارسال اطلاعات یک محدودیت دیگه وجود داره که با متغیر max_allowed_packet مشخص میشه، اگر طول خیلی زیاد نیاز دارید باید دقت کنید که حجم نهایی رشته از مقدار این متغیر بیشتر نشه
مرسی خیلی ممنون دوست عزیز
یک سوال داشتم من خیلی کار با پایگاه داده ها رو دوس دارم خصوصا mysqlو حدودا 10 ماه هست که شروع به کار با این پایگاه داده کردم
سوالی که داشتم اینه که چجور میتونم تنظیمات دیفالت رو تغییر بدم این دستورات رو از کجا باید یاد بگیرم به عبارتی با انجام این کارا میشه گفت کاپوت mysqlرو میزنیم بالا
Mahmood_M
سه شنبه 07 اردیبهشت 1395, 02:44 صبح
MySQL یک فایل متنی داره با نام mysql.ini که تنظیمات رو در اون ذخیره می کنه، این فایل در مسیر نصب MySQL قرار داره، هم می تونید این فایل رو دستی تغییر بدید و مقادیر رو توش بنویسید و هم می تونید از نرم افزارهایی مثل MySQL WorkBench برای مدیریت بانک اطلاعاتی استفاده کنید و با اون این متغیرها رو مقداردهی کنید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.