ورود

View Full Version : کدام زبان برنامه نویسی و چرا

ltavahid
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1395, 16:44 عصر
درود بر همه

راستش این سوالیه که خیلی ها پرسیدن و خیلی هم پرسیده میشه
ولی خب نمیدونم چرا هنوز به جواب درستم نرسیدم :/

واقعیتش اینه
البته این رو هم بگم هنوزم کامل مشخص نیست
احتمال اینکه برم یکی از کشور های اروپایی هست
میخوام حداقل تا زمانی که فرصت دارم حداقل یک سال یه مقدار توی برنامه نویسی قوی بشم
سی پلاس پلاسم بد نیست خداروشکر ( حتی حرفه ای ها هم همینو میگن البته ما که حرفه ای نیستیم:قهقهه:)

اینقدر سوالاتم درهم تنیده و داغونه نمیدونم اول کدوم رو بپرسم :/

سوالم اینه که نظرتون راجب واقعیت افزوده چیه؟
اگه به صورت تخصصی و حرفه ای رووش کار کنم آینده ای خواهم داشت یا نه؟ چون علاقه بسیار شدید و ایده های بسیار خوبی هم دارم براش
درامد و کار و ...
(هم داخل ایران و هم اروپا )

با سی شارپ مطمئنم میشه واقعیت افزوده کار کرد
اما پایتون نمیدونم
میشه؟
اگه میشه تفاوت زیر رو هم نظر بدید لطفا ، چون یکی از اهدافم واقعیت افزوده هستش
در کنارش تا کامل شدن تمام مراحل میخوام یه درامدی هم داشته باشه

یعنی به درامدش هم نیاز دارم

پایتون یا سی شارپ
کلا میخوام یکی رو کامل با تمام تشکیلاتش یاد بگیرم هم برنامه نویسیم خوب بشه هم به هدفم برسم
(علاوه بر دارمد و احتمال رفتن به اروپا )

از راهنمایی شما عزیزان ممنونم
سوالی پیش اومد بازم زحمت میدم بهتون

golbafan
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1395, 18:30 عصر
سلام
من فکر میکنم دیدگاه شما از تولید پروژه های نرم افزاری هنوز به بلوغ کافی نرسیده
بنابراین ابتدا باید مسایل و اهداف اصلی خودتون رو مشخص کنید
اینکه چون یک چیزی در مورد مثلا واقیت افزوده شنیدید و خوشتون اومده بخواهید برید دنبالش اصلا موفق نخواهید شد

بنظر میرسه هنوز اول راه هستید که اینهمه هم عجله دارید...
باید تکلیفتون رو با خودتون مشخص کنید
درآمد میخواهید یا اینکه قراره روی ایده خاص و جدید متمرکز بشید؟

زبان برنامه نویسی رو هم بعد از اینکه اهدافتون مشخص شد و تیم خوبی فراهم کردید با توجه به توان و تخصص تیم و نیازهای پروژه انتخاب کنید

و اینکه...
موفق باشید

amireww
جمعه 24 اردیبهشت 1395, 14:08 عصر
فقط سی شارپ

saeed550
جمعه 07 خرداد 1395, 19:58 عصر
برای رسیدن به هدف باید سخت تلاش کنی و بی پولی بکشی . از طرز صحبتت معلوم هست که با اولین پیسی کنار میکشی بچه جون. برنامه نویسی ( کلا همه زمینه ها رو) باید با عشق شرو کنی تا بتونی تا اخرش بری. تا زه اینم بگم فکر نکن فقط سی شارپ یاد گرفتی میتونی خودتو ببندی . باید حد اقل بجر اینکه به زبان انگلیسی مسلط باشی بتونی سه یا چهار زبان بر نامه نویسی به صورت کامل مسلط شی .
تو برنامه نویسی انگلیسی بلد نباشی هیچی نیستی.

masoud_pnu
شنبه 08 خرداد 1395, 01:16 صبح
خیلی ببخشید ولی از لحن صحبت شما هم مشخصه که چندان توی سن نیستید که اگر بودید بقیه رو اینطور خطاب نمیکردید. اولا که پیسی و دریوزگی مال کسیه که نمیدونه با خودش چندچنده! نمیدونه باید برای بقیه کار کنه؟ برای خودش کار کنه؟ اصلا چیکار باید بکنه؟!
ثانیا تسلط کامل یعنی چقدر؟ کمال در تسلط روی یک موضوع چیه؟؟ یه زبان برنامه نویسی دقیقا مثل حروف زبان الفبا میمونه که هم میشه باهاش تا بابا آب داد نوشت، هم میشه کمدی الهی دانته رو ترجمه کرد!! نهایت تسلط کجاست؟
--------
دوست خوبم، گرچه این سوال بیش از میلیاردها بار پرسیده شده و هربار به نتیجه خاصی نرسیده، منتها اگر دید درست تری داشته باشید، هیچگاه این سوال رو نمیپرسید.میدونید چرا؟ چون هنوز دید درستی نسبت به برنامه نویسی ندارید.
زبان برنامه نویسی فقط یه ابزاره. ولاغیر. هنر جای دیگریست.. شما فرض کن مکانیکی.یه پیچ آچارخور و پیچ گوشتی خور رو هم میشه با پیچ گوشتی باز کرد، هم آچار. منتها باید شمای مکانیک تشخیص بدی با چی راحتتر بازمیشه.یه وقتی هست پیچ توی موتوره، راه چرخش پیچ گوشتی نداره.ناچاری از آچار استفاده کنی.وبرعکس..
اینجا هم همینه.. یه پروژه مثلا حسابداری به شما پیشنهاد میشه. هم میتونی با مثلا C++‎‎ انجامش بدی، هم مثلا VB.net. خب اینجا هر دوزبان شما رو به نتیجه میرسونه. اما مثلا اگر اگر C++‎‎ استفاده کنی پروژه 6ماه طول میکشه، ولی با VB دو ماه.خب مشخصه شما کدوم رو انتخاب میکنی.
درباره سوالتون، ببین دوست عزیز شما سعی کن روی یه موضوع تمرکز کن. اینی که به سرانجام میرسه یا نه رو تحقیقات اولیه مشخص میکنه. اینکه شما 6 ماه وقت بذاری روی AR و بعد خسته بشی و ولش کنی و بری مثلا سراغ VR، مشخصه که بعد یه مدت کلا به هیچی نمیرسی. من روی AR کار کردم.با جاوا. سخته دوست من.خیلی سخت.کار با چندتا کتابخونه که تو پروژه ایمپورت کنی راه نمیفته. کار یکنفر هم نیست.چون انقدر ممکنه طولانی بشه که اصلا بیخیال بشی.
برنامه نویسی فقط شاید 20تا 30 درصد کار باشه. اصل ماجرا چیز دیگه ایه. مهندسی نرم افزار. طراحی نرم افزار. شما روی اینا کار کن. به وقتش خودت میفهمی که چیکار باید بکنی.:لبخندساده:

rostam_2016
دوشنبه 14 تیر 1395, 18:04 عصر
سلام
من خودم طرفدار جاوا هستم
خیلی خوبه حیف که سرورهاش کمه تو ایران

alit1368
دوشنبه 14 تیر 1395, 21:56 عصر
فقط سی شارپ و برنامه های تحت ویندوز واقعا زبان یادگیری اش آسونه

:قلب:
وب سایت آرزو کن،اولین سایت تخصصی آرزو ها (http://arezukon.ir/)