ورود

View Full Version : حرفه ای: درخواست پروژه Java SE

amirreza_dq
جمعه 10 اردیبهشت 1395, 05:44 صبح
با عرض سلام و ادب خدمت همگی شما عزیزان…

راستش دانشجوی نرم افزار هستم و به تازگی java se از منبع "How to Program With Java 9th Edition "PaulDeitel&HarneyDeitel رو تموم کردم و بعد از جاوا می‌خوام یادگیری اندروید رو به عنوان حرفه‌ی تخصصیم شروع کنم ولی قبلش می‌خواستم یه پروژه خوب و حرفه‌ای رو انجام بدم که بتونم چیزای زیادی ازش یاد بگیرم و هم اینکه بتونم این پروژه رو به عنوان یه برنامه نویس اندروید که زبان جاوا پیش نیازش هست رو، به عنوان نمونه کاری از جاوا برای کارآموزی ارائه بدم که پروژه خوب و قابل قبولی باشه. که برای همین موضوع می‌خواستم ازتون خواهش کنم که میشه یک موضوع پروژه خوب برای Java SE بهم معرفی کنین که برای یه برنامه نویس اندروید بتونه پیش نیازهایی از جاوا رو که خیلی مهم هستند رو پوشش بده و یه نمونه کار خوب برای کسی که می‌خواد برنامه نویسی اندروید رو به عنوان حرفه‌ی تخصصیش دنبال کنه باشه…
راستش من تا الان با زبان‌های دیگه زیاد کار نکردم و اینکه می‌خواستم که تمام این پروژه رو با جاوا بنویسم و از طراحی وب سایت هم به شدت متنفر هستم که می‌خواستم بدونم که اصلا با شرایطی که دارم، می‌تونم پروژه‌ای رو که مد نظر دارم رو انجام بدم؟ ولی سختی کار اصلا برام مهم نیست و فقط می‌خوام به هدفی که پیش‌تر گفتم برسم ...
ولی در کل با تمام کاستی‌هایی که دارم،‌از تمام متخصصانی که در زمینه جاوا و اندروید فعال هستن خواهش می‌کنم که در صورت امکان، میشه در این مورد راهنماییم کنین، که بسیار بسیار از لطفتون ممنون و سپاسگذار خواهم بود...

دستون درد نکنه ...
و ممنون برای برای وقتی که گذاشتین…

amirxbest
جمعه 10 اردیبهشت 1395, 08:23 صبح
به نظرم شما باید ابتدا از پروژه های ساده مثل کتاب و کار با دیتا بیس شروع کنید(البته انجام پروژه در صورتی که شما باید کار با دیتا بیس و چیزهایی از قبیل لیت ویو ها و ... که چیزهای مهم و اساسی برای هر پروژهست رو به خوبی یاد بگیرید) بعد برید سراغ کار با وب سرویس ها برای پروژه های حرفه ای تر چون دیه اکثر برنامه ها کار با اینترنت رو لازم دارن تا حدودی...ولی در کل همه اینها باید طی زمان و تلاش باشه و اول بهتر است از یک مرجع شروع کنید و مطالب اساسی و پایه اندروید رو حوب یاد بگیرید و بعد سراغ پروژه برید.
موفق و پیروز باشید

amirreza_dq
جمعه 10 اردیبهشت 1395, 09:50 صبح
سلام قربان ...
اول از همه، ازتون ممنونم که زمانی رو به این حقیر اختصاص دادین ...

به نظرم شما باید ابتدا از پروژه های ساده مثل کتاب و کار با دیتا بیس شروع کنید(البته انجام پروژه در صورتی که شما باید کار با دیتا بیس و چیزهایی از قبیل لیت ویو ها و ... که چیزهای مهم و اساسی برای هر پروژهست رو به خوبی یاد بگیرید) بعد برید سراغ کار با وب سرویس ها برای پروژه های حرفه ای تر چون دیه اکثر برنامه ها کار با اینترنت رو لازم دارن تا حدودی...ولی در کل همه اینها باید طی زمان و تلاش باشه و اول بهتر است از یک مرجع شروع کنید و مطالب اساسی و پایه اندروید رو حوب یاد بگیرید و بعد سراغ پروژه برید.
موفق و پیروز باشید

راستش ببینین، الان تمام مثال‌های کتاب و کار با دیتا بیس و همین طور برنامه‌های ساده‌ای مثل ساخت فرم ثبت نام و لاگین و این جور برنامه‌ها رو خوب بلدم و کار با پایگاه داده‌ام هم نسبتا خوب هستش.
والا خودم احساس می‌کنم که الان Java Se رو خوب بلدم(لا اقل در حد کتاب) و می‌خوام با انجام یک پروژه ببینم که تصوری که از خودم دارم تا چه حدی درسته و اگه هنوز ضعف‌های اساسی دارم، تو این تابستون که تمام‌وقت فرصت دارم، نقاط ضعفم رو برطرف کنم و از همه‌ي اینا مهم‌تر و اساسی‌تر اینه که می‌خوام چیزایی رو که از جاوا در حد عالی یاد نگرفتم و شاید تا الان حتی یک بار هم باهشون کار نکردم رو در قالب یک پروژه خوب، اول بشناسم و بعد اینقدر تمرین کنم که بهش مسلط بشم و بعد از اینکه به خودم ثابت شد که جاوا رو بلدم، برم سراغ اندروید. و در مورد وب سرویس‌ها و طراحی وب و این جور چیزا، با این که ازشون متنفرم ولی بنا به نیاز بازار کار حتما باهاشون کار می‌کنم و تمام تلاشمو می‌کنم که خوب یاد بگیرمشون ...
پس ببینین قربان، الان به نظر شما با تمام چیزایی که گفتم یعنی حتی دانش کافی برای انجام یک پروژه خوب از Java SE که بتونم برای کارآموزی که ۹ ماه دیگه دارم رو به عنوان نمونه کار، ارائه بدم؟
ولی جدای از همه‌ی این‌ها، هدفم از انجام همچین پروژه‌ای اینه که تمام چیزایی از جاوا که حتی شاید اسمشون رو هم نشنیده باشم و باید بلد می‌بودمشون رو در قالب همچین پروژه‌ای بشناسم و باهاشون کار کنم تا بهش مسلط بشم ... ولی با تمام ضعف‌هایی که دارم مسر هستم تا برای اینکه شناگری رو یاد بگیرم، خودمو وسط دریا بندازم...
ولی چون نمی‌دونم موضوع پروژه‌ای رو که مد نظر دارم چی هست، این تاپیک رو ایجاد کردم تا از نظرات و پیشنهادهای خوب اشخاصی چون شما استفاده کنم ...

امیدوارم که تونسته باشم هدفی که از انجام پروژه‌ای که مد نظر دارم رو خوب رسونده باشم ...

و بازهم ازتون ممنونم و سپاسگذارم...

محمد فدوی
جمعه 10 اردیبهشت 1395, 17:34 عصر
سلام. کار خیلی درستی می‌کنی که می‌خوای اول دانسته‌هات رو تثبیت کنی و بعد بری سراغ یه مبحث جدیدتر مثل برنامه‌نویسی اندروید.

اگر از برنامه‌نویسی سمت کارگزار بدت نمی‌اومد من پیشنهاد می‌کردم یک برنامهٔ سادهٔ چت بنویسی... چون با چالش‌های خیلی خاص و کارآمدی روبرو می‌شی توی این پروژه.
اما حالا که اصرار داری برنامه‌ت فقط و فقط به Java SE معطوف باشه من پیشنهاد می‌کنم یه پروژهٔ نسبتا سادهٔ حسابداری رو با جاوا شروع کنی.

amirreza_dq
شنبه 11 اردیبهشت 1395, 06:42 صبح
با عرض سلام و ادب خدمت همگی بویژه جناب آقای فدوی ...

سلام. کار خیلی درستی می‌کنی که می‌خوای اول دانسته‌هات رو تثبیت کنی و بعد بری سراغ یه مبحث جدیدتر مثل برنامه‌نویسی اندروید.

اگر از برنامه‌نویسی سمت کارگزار بدت نمی‌اومد من پیشنهاد می‌کردم یک برنامهٔ سادهٔ چت بنویسی... چون با چالش‌های خیلی خاص و کارآمدی روبرو می‌شی توی این پروژه.
اما حالا که اصرار داری برنامه‌ت فقط و فقط به Java SE معطوف باشه من پیشنهاد می‌کنم یه پروژهٔ نسبتا سادهٔ حسابداری رو با جاوا شروع کنی.

راستش درسته که خیلی از برنامه نویسی وب و از این چیزا متنفرم ولی اگه تو این مسیر چیزای خیییییلی بیشتری رو یاد خواهم گرفت، حتما انجامش می‌دم ... آخه از دیشب که پیامتون رو خوندم و برنامه‌ی چت رو با برنامه حسابداری مقایسه کردم،‌ متوجه شدم که تو برنامه‌ی چت نسبت به برنامه حسابداری که فقط با جاوا نوشته شده چیزای خیلی خیلی بیشتری رو یاد می‌گیرم و با مشکلات جدیدی روبه‌رو میشم که چیزای زیادی رو بهم یاد میده... و واقعا از این پیشنهادتون خیلی خیلی ممنون و سپاسگذارم... آخه راستش من تازه اول راه هستم و زیاد فکر نمی‌کردم که چالش‌های برنامه نویسی سمت کارگزار ( با اینکه ازش بدم میاد)، نسبت به برنامه‌ای که فقط و فقط با جاوا نوشته شده باشه، اینقدر اختلاف داشته...

راستش از امروز پروژه برنامه‌ی چت رو شروع می‌کنم و از این پیشنهادی که دادین خیلی خیلی و از ته دل ازتون ممنونم و تو زندگی بهترین‌ها رو براتون آرزومندم...دستون درد نکنه... خدا خیرتون بده...

و از همه‌ی شما عزیزانی که زمانی رو به این تاپیک اختصاص دادین ممنون و سپاسگذارم...

و از همه‌ی شما عزیزان و متخصصان گرامی خواهش می‌کنم که اگه در آینده، موضوعات جالب و مفیدی رو در نظر داشتین،‌ خواهش می‌کنم که در این تاپیک قرار بدین تا برای افراد تازه کاری مثل خودم، یه فرصت خوب برای یادگیری مطالبی و مشکلاتی باشه که فقط با کتاب خوندن و نوشتن چنتا برنامه‌ساده بدست نمیاد...

ممنون از توجه همتون ...

محمد فدوی
شنبه 11 اردیبهشت 1395, 13:02 عصر
برات آرزوی موفقیت می‌کنم.

توی اینترنت یه جستجو بکنی نمونه‌کد زیاد هست.. پروژه‌های متن‌بازی هم مثل Openfire (http://www.igniterealtime.org/downloads/source.jsp) هستن که به صورت یه پکیج بزرگ دارن سرویس چت می‌دن. اگر مایل بودی می‌تونی یه نگاهی به کدمنبعش بندازی شاید برات مفید باشه. (پیوند (http://www.igniterealtime.org/downloads/source.jsp))

SayyedMohammad
یک شنبه 19 اردیبهشت 1395, 22:40 عصر
سلام برادر.بنده نیز دانشجوی کامپیوتر هستم.به تازگی پروژه ای برای زبان جاوا از ما خواسته شده که بنده در قسمت هایی از آن مشکل دارم.حالا دیدم که شما خواستار انجام پروژه هستید. برای همین پروژه ی خودم رو برای شما میفرستم که اگه تونستید انجام بدید که هم کار شما احتمالا راه بیفته هم کار حقیر.

محمد فدوی
سه شنبه 21 اردیبهشت 1395, 19:57 عصر
سلام برادر.بنده نیز دانشجوی کامپیوتر هستم.به تازگی پروژه ای برای زبان جاوا از ما خواسته شده که بنده در قسمت هایی از آن مشکل دارم.حالا دیدم که شما خواستار انجام پروژه هستید. برای همین پروژه ی خودم رو برای شما میفرستم که اگه تونستید انجام بدید که هم کار شما احتمالا راه بیفته هم کار حقیر.

ضمیمه‌ها حذف شد.

درخواست انجام پروژه، برخلاف قوانین انجمن هست. لطفا تکرار نکنید.