ورود

View Full Version : سوال: ساخت Setup برای Server و Client برای برنامه های ساخته شده با Sql Server 2008 و VS2012(C#)



mosafer_deltang
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395, 03:49 صبح
سلام دوستان. من یه برنامه حسابداری فروشگاهی با Sql Server 2008 و VS2012(C#) نوشتم. می خوام براش با استفاده از InstallAware یک Setup بسازم. ولی مشکلم اینه که نمی دونم Connection String برای Server , Client چطوری باید معرفی بشه و یا ساخته بشه. یعنی موقع نصب برای کامپیوتر Server چطوری نام Server در کانکشن استرینگ ثبت بشه و فقط sql در سرور نصب بشه. و برای کامپیوتر کلاینت هم نام سرور چطوری ثبت بشه و sql هم دوباره نصب نشه.
دوم اینکه برای راه اندازی در شبکه از چه نسخه ای از sql باید استفاده کرد. آیا Express کافیه و یا پیشرفته تر. آیا برای Server نصب SqlServer Managment لازمه و یا نه؟
با تشکر

vb341
دوشنبه 17 خرداد 1395, 07:50 صبح
درود بر شما
یک فایل آموزشی در خصوص ایجاد فایل ستاپ با installAware در همین بخش قرار دادم که میتونید جواب عمده سوالاتتون رو بگیرید
در خصوص شبکه بودن هم خوب بهتره که نسخه Enterprice اس کیو ال رو بر روی ویندوز سرور نصب کنید تا در محیط شبکه بهتر جواب بده و نصب اون برای مدیریت بهتر و کارهای تخصصی به صلاحه
البته اگر فقط قراره که نرم افزار تحت شبکه کار کنه با نصب اس کیو ال بر روی ویندوز معمولی و تنظیمات ساده میتونید برنامه رو تحت شبکه اجرا کنید