PDA

View Full Version : سوال: ایجاد نسخه ستاپ برنامه

hassanAdib
دوشنبه 13 اردیبهشت 1395, 08:11 صبح
سلام

نرم افزاری با سی شارپ و پایگاه داده اکسپرس sql ساختم و با دیتا ست کار میکنم و از این نرم افزار فایل ستاپ گرفتم و هیچ مشکلی روی سیستم خودم ندارد ولی وقتی روی سیستم های دیگر فایل نصبی را نصب کرده و برنامه را اجرا میکنم خطای پایگاه داده میدهد ! در app.conf ادرس پایگاه داده را datadirectory گذاشته ام و پایگاه داده ها را هم به پروژه اضافه کردم در پوشه bin و همانطور که گفتم روی سیستم خودم هیچ مشکلی ندارد و اجرا میشود ولی در سیستم های دیگر اجرا نمیشود! با installshield نیز امتحان کردم. لطفا مرا راهنمایی نمایید .
توضیح اینکه برنامه فوق حدود 167 فرم داشته و فقط روی سیستم خودمم نسخه ستاپ ان بدون اشکال نصب شده و کار میکند

vb341
دوشنبه 13 اردیبهشت 1395, 13:13 عصر
به قسمت Deployment & setup سر بزنید

hassanAdib
دوشنبه 13 اردیبهشت 1395, 13:40 عصر
به قسمت Deployment & setup سر بزنید

از Setup And Deployment نسخه ستاپ رو گرفتم . و روی سیستم خودم به درستی نصب و کار میکند ولی در بقیه سیستم ها که نصب میشه این ارور رو میده :
The database cannot be opened because it is version 706. This server supports version 655 and earlier. A downgrade path is not supported (http://stackoverflow.com/questions/18347204/the-database-cannot-be-opened-because-it-is-version-706-this-server-supports-ve)

<b>

توو کد پروجکت و استک اور فلو نوشته بود که بخاطر نسخه اس کیو ال و تفاوت ما بین 2008 و 2012 هست و من دوباره نسخه 2012 sql express رو نصب کردم و توو قسمت exception خود نرم افزار که من قرار دادم این بار ارور nameinstance رو آورد !

لطفا منو راهنمایی کنید .