ورود

View Full Version : سوال: نمایش فیلدهای مرتبط با کالچر جاری برنامه در ویو

mbasirati
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395, 06:27 صبح
سلام
من در حال کار روی یه سایت سه زبانه هستم. برای نمایشم محتویات استاتیک برنامه مشکلی ندارم.
اما برای نمایش اطلاعات دیتابیس مشکل دارم. سناریوی دیتابیس من به این شکله که مثلا برای مدل مقاله فیلدهام به این شکله:
Id, Title_fa, Title_en, Title_ar ..
حالا برای نمایش اطلاعات توی ویو چطور باید فیلدهای مربوط به زبان جاری رو نمایش بدم؟

bomb23
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395, 01:27 صبح
سلام
چرا دیتابیس؟!
وقتی مایکروسافت اومده resourceها رو ارائه داده خیلی راحت میتونید با استفاده از اون ها برنامتون رو چند زبانه کنید اصلا نیازی به اتصال به دیتابیس و... نداره!
ولی در کل اگر خواستید حتما همین کار رو بکنید زبان برنامتون رو مثلا از طریق کوئری استرینگ تغییر و بخونید و مثلا اگر fa بود فیلد مربوط به fa و... ر اصدا بزنید.

mbasirati
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395, 02:23 صبح
سلام
چرا دیتابیس؟!
وقتی مایکروسافت اومده resourceها رو ارائه داده خیلی راحت میتونید با استفاده از اون ها برنامتون رو چند زبانه کنید اصلا نیازی به اتصال به دیتابیس و... نداره!
ولی در کل اگر خواستید حتما همین کار رو بکنید زبان برنامتون رو مثلا از طریق کوئری استرینگ تغییر و بخونید و مثلا اگر fa بود فیلد مربوط به fa و... ر اصدا بزنید.

از ریسورس ها برای بخش های ثابت و استاتیک استفاده میشه که من هم استفاده کردم
منظور من رو متوجه نشدید
برای بخش های داینامیک منظورم بود. بخش هایی که توسط کاربر مدیر سایت قراره ثبت بشه. مثل اخبار، مقالات، محصولات و ...

bomb23
شنبه 18 اردیبهشت 1395, 06:54 صبح
ریسورس ها قابلیت داینامیک سازی هم دارند ولی اگر منظورتون محتویات سایت هست که خب یه جدول به اسم مثلا language بگیرید بعد برای همه جداولی مثل محتوا که قراره چند زبانه باشند یک جدول مثلا به نام ContentTranslate بگیرید که دو تا کلید خارجی به جداول language و content داره و فیلدی به نام مثلا title (به ازای هر فیلد جدول content یک فیلد در اینجا متناظر داریم) که ترجمه تحت اون زبان مورد نظر برای محتوای مورد نظرتون ایجا قرار میگیره.