ورود

View Full Version : خواهشا کمکم کنید

alilittle
جمعه 17 شهریور 1385, 12:55 عصر
با سلام
من اصلا fox کار نکردم
یه برنامه فروش تو شرکت داریم.برای سال جدید یه بانک خالی می خواستن اونو با nc تونستم درست کنم .
مشکلی که الان دارم با لوگو برنامه است. تو زمینه برنامه اسم شرکت و سال کاری برنامه می خوره . البته فقط یه text و به تاریخ ارتباطی نداره.
اونو نموتونم عوضش کنم و همون سال 84 مونده و کاربرو به خطا میندازه.
سه نسخه از فایل main برنامه وجود داره. fxp - prg و cfr .
باید چی کار کنم . تو خودو fox وقتی prg رو تغییر می دم و کامپایلش می کنم جواب می ده و لی تغییرانت ذخیره نمی شن.
لطفا راهنمایی بفرمایین.

hamed_m
جمعه 17 شهریور 1385, 12:58 عصر
اگر فایل prg موجوده که دیگه مشکلی نیست. میتونید تغییرات لازم رو انجام بدید و کامپایل کنید.
اگر هم مشکله باید سورس prg رو ارائه کنید تا مشخص بشه مشکل از کجاست.

پ ن - نکته: گاهی ریکامپایل، فایل fxp رو دست نخورده باقی میگذاره. fxp رو دلیت و کامپایل کنید ممکنه مشکل حل بشه.

alilittle
جمعه 17 شهریور 1385, 20:08 عصر
دوست عزیز تعجب خودمم از همین نمیدونم چرا تغییرات ذخیره نمی شن.
فایل cfr چیه .

kia1349
یک شنبه 19 شهریور 1385, 14:26 عصر
ببین عزیزم امکان داره این فایل توی خود برنامه exe و یا app هم موجود باشه و چون همیشه الویت در خوندن اطلاعات از فایل داخل پروژه هست پس بنابراین تغییرات شما در برنامه لحاظ نشده و شما از این بابت هیچگونه تاثیری را در برنامه مشاهده نمیکنید
در شکل دوم :اگر منظور شما اینست که تغییر در خود فایل prg ذخیره نمیشود پس امکان دارد که فایل بصورت read only شده باشد که باید انرا به حالت عادی برگر دانید و تغییر لازم را در فایل اعمال کنید(از این بخش از توضیحاتم عذر خواهی میکنم چون شاید شما بگید ای بابا این موضوع که خیلی پیش پا افتاده است و هر کسی میدونه ولی من خواستم چیزی رو که به ذهنم رسیده به شما منتقل کنم)
اما اصل موضوع همانیست که در قسمت اول گفتم

alilittle
یک شنبه 19 شهریور 1385, 18:26 عصر
از راهنمایی شما سپاس گذارم
در مورد نکته اول که اشاره فرمودین راه حل چیه
چطوری متوجه این موضوع بشم.
در ضمن من فایل cfr سال های گذشته را که جایگزین فایل cfr موجود در سال جاری می کنم لوگو برنامه تغییر میکنه.
نمیشه فایل cfr رو تغییر داد.

mehran_337
دوشنبه 20 شهریور 1385, 07:13 صبح
اصلا شاید یک فایل پیکر بندیه که پسوندش عوض شده . ببین با note pad باز میشه اینطوری که معلومه پیکر بندی سیستم توی این فایله که لوگو رو عوض می کنه.