hasanr
سه شنبه 21 اردیبهشت 1395, 12:04 عصر
سلام
برای سیستم کدگذاری کالاها سیستمی طراحی کردم به شرح زیر :
فرمی طراحی کردم به اسم "فرم کلی کدگذاری" (نمونه پر شده در ضمیمه 2) این فرم برای هر کالای مادر مثل مانیتور و موس و کیبورد و اینا پر میشه
کد گروه دو رقم و کد زیر گروه یک رقم هست .
کد کالای مادر شامل چهار رقم هست که برنامه به صورت اتوماتیک به ترتیب معرفی کالاهای مادر از 10000 شروع میکنه و بالا میره
یه فرم دیگه هم هست "فرم کالا" (نمونه پر شده در ضمیمه 1) که بوسیله اون هر کالای خاص کد دهی میشه
نام کامل کالا شامل نام کالای مادر + هر خصوصیت و مقدارش میشه و کدش چهار رقمی هست و مثل کد کالای مادر برای هر نمونه به صورت اتوماتیک از 1000 به بالا میره
کد کامل کالا مجموعه کد گروه و کد زیر گروه و کد کالای مادر و کد کالا هست که 13 رقم میشه
جدولها:
جدول گروه Group :
1- آی دی گروه (کلید)
2- کد گروه
3 - نام گروه
4 - توضیحات
جدول زیر گروه SubGroup :
1- آیدی زیر گروه (کلید)
2- آیدی گروه (کلید خارجی)
2- کد زیرگروه
3- نام زیر گروه
4- توضیحات
جدول نام کالا KALA :
1-آی دی کالا
2- آیدی زیرگروه (کلید خارجی)
3- کد کالا
4- نام کالا
5- نام انگلیسی کالا
6- اموالی / مصرفی
7- واحد شمارش
8- توضیحات
هر کالایی میتونه حداکثر 8 خصوصیت داشته باشه مثل شرکت سازنده ، نوع ، مدل ، سایز ، رنگ ، ارتفاع ، ظرفیت و ...
مثلا هارد ، نوع و ظرفیت و شرکت و مدل داره ولی کالای دیگه میتونه خصوصیات دیگه ای داشته باشه
ضمنا برای هر کالایی برخی از خصوصیتها اجباری هستند و باید حتما مقدار دهی بشن
یه روش اینه که در جدول کالا فیلدهای زیر رو قرار بدم
- خصوصیت یکم
- مقدار خصوصیت یکم
- خصوصیت دوم
...
...
- خصوصیت هشتم
- مقدار خصوصیت هشتم
ولی به نظر میاد در اینصورت نرمالسازی رعایت نمیشه
برای سیستم کدگذاری کالاها سیستمی طراحی کردم به شرح زیر :
فرمی طراحی کردم به اسم "فرم کلی کدگذاری" (نمونه پر شده در ضمیمه 2) این فرم برای هر کالای مادر مثل مانیتور و موس و کیبورد و اینا پر میشه
کد گروه دو رقم و کد زیر گروه یک رقم هست .
کد کالای مادر شامل چهار رقم هست که برنامه به صورت اتوماتیک به ترتیب معرفی کالاهای مادر از 10000 شروع میکنه و بالا میره
یه فرم دیگه هم هست "فرم کالا" (نمونه پر شده در ضمیمه 1) که بوسیله اون هر کالای خاص کد دهی میشه
نام کامل کالا شامل نام کالای مادر + هر خصوصیت و مقدارش میشه و کدش چهار رقمی هست و مثل کد کالای مادر برای هر نمونه به صورت اتوماتیک از 1000 به بالا میره
کد کامل کالا مجموعه کد گروه و کد زیر گروه و کد کالای مادر و کد کالا هست که 13 رقم میشه
جدولها:
جدول گروه Group :
1- آی دی گروه (کلید)
2- کد گروه
3 - نام گروه
4 - توضیحات
جدول زیر گروه SubGroup :
1- آیدی زیر گروه (کلید)
2- آیدی گروه (کلید خارجی)
2- کد زیرگروه
3- نام زیر گروه
4- توضیحات
جدول نام کالا KALA :
1-آی دی کالا
2- آیدی زیرگروه (کلید خارجی)
3- کد کالا
4- نام کالا
5- نام انگلیسی کالا
6- اموالی / مصرفی
7- واحد شمارش
8- توضیحات
هر کالایی میتونه حداکثر 8 خصوصیت داشته باشه مثل شرکت سازنده ، نوع ، مدل ، سایز ، رنگ ، ارتفاع ، ظرفیت و ...
مثلا هارد ، نوع و ظرفیت و شرکت و مدل داره ولی کالای دیگه میتونه خصوصیات دیگه ای داشته باشه
ضمنا برای هر کالایی برخی از خصوصیتها اجباری هستند و باید حتما مقدار دهی بشن
یه روش اینه که در جدول کالا فیلدهای زیر رو قرار بدم
- خصوصیت یکم
- مقدار خصوصیت یکم
- خصوصیت دوم
...
...
- خصوصیت هشتم
- مقدار خصوصیت هشتم
ولی به نظر میاد در اینصورت نرمالسازی رعایت نمیشه