ورود

View Full Version : یافتن سورسهای برنامه نویس از مجموعه سورسها

baidin
سه شنبه 21 اردیبهشت 1395, 12:16 عصر
سلام
من با CodeIgniter کار نکرده ام. گاهی پروژه هایی میبینم که اعلام شده با CodeIgniter طراحی شده است. مجموعه ای فولدر و فایل در پروژه وجود دارند. از کجا میتونم متوجه شوم که کدوم فولدرها و فایلها را CodeIgniter به صورت اتوماتیک تولید کرده و کدام را برنامه نویس کد نویسی کرده است؟ در حقیقت از بین این مجموعه فایل ها من به دنبال سورس برنامه نویس هستم
سوال دوم اینکه CodeIgniter یک فولدری با نام install قرار داده برای نصب. آیا پس از نصب امکان حذف این فولدر هست؟
متشکرم

H:Shojaei
سه شنبه 21 اردیبهشت 1395, 18:03 عصر
سلام
من با CodeIgniter کار نکرده ام. گاهی پروژه هایی میبینم که اعلام شده با CodeIgniter طراحی شده است. مجموعه ای فولدر و فایل در پروژه وجود دارند. از کجا میتونم متوجه شوم که کدوم فولدرها و فایلها را CodeIgniter به صورت اتوماتیک تولید کرده و کدام را برنامه نویس کد نویسی کرده است؟ در حقیقت از بین این مجموعه فایل ها من به دنبال سورس برنامه نویس هستم
سوال دوم اینکه CodeIgniter یک فولدری با نام install قرار داده برای نصب. آیا پس از نصب امکان حذف این فولدر هست؟
متشکرم
سوال اول : میتونید سورس اصلی فریمورک رو دانلود کنید از سایتش و فایلهایی رو که اضافه شده تو اون پروژه ببینید...
سوال دوم : تا جایی که من میدونم فولدری با این نام تو فایلهای اصلی نداره ! و طریقه نصب هم به این صورته که فایلی به نام config.php تو شاخه application/config هست که بازش میکنید با ادیتور و کانفیک کلی رو اونجا انجام میدید...