ورود

View Full Version : سوال: ترکیب دو ستون در یک جدول

AmIn1412
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395, 15:44 عصر
باسلام وقت بخیر بنده میخواهم دو ستنو را در یک جدول با هم ترکیب کرده و یک ستون جدید که قبلا ایجاد شده جای گذاری نمایم مثلا اطلاعاتی در ستون های name و family وجود دارد به ترتیب در name متن barnameh می باشد و در family متن nevis می باشد حالا میخواهم بادستوری در mysql این دو ستون را با هم ترکیب کرده و در ستون دیگری به نام fullname به شکل barnamegnevis جای گذاری نماییم. باتشکر

Mahmood_M
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 15:52 عصر
می تونید از تابع Concat استفاده کنید، مثال :

UPDATE mytable SET FullName = CONCAT(Name, Family)
با این تابع می تونید هر تعداد رشته که خواستید رو به هم وصل کنید، مثلا اگر بخواید بنشون فاصله بزارید :

UPDATE mytable SET FullName = CONCAT(Name, ' ', Family)

AmIn1412
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 17:33 عصر
باتشکر از جواب شما
اما بنده وقتی در phpmyadmin خودم این کوئری رو مینویسم دستور ارورر می دهد در کل همچنین تابعی وجود ندارد!

Mahmood_M
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 18:10 عصر
چه Error ای میده ؟ متن پیام رو بنویسید

AmIn1412
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 18:41 عصر
وقت بخیر
متشکر از پاسخ مجددتون
تابعی که اعلام فرمودید کار کرد، مشکل از جایی بود که من قبل از اجرا کردن کوئری ، اون رو شبیه سازی میکردم همون simulated
وقتی این رو میزدم ارور زیر نمایش داده می شد به همین خاطر اصلا کوئری رو اجرا نمیکردم

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ') FROM `table` WHERE `fullname` = '' AND (`fullname` <> CONCAT(`name` OR `family' at line 1

کد من هم به همین شکل بود :
UPDATE `table` SET `fullname`= CONCAT(`name`,`family`) WHERE `fullname` = ''

و در انتها پاسخ متعجب شما رو دیدم مجددا تست کردم انگار کار کرد!
این مشکل شبیه سازی کوئری چی بود دقیقا !