View Full Version : فونت در گزارش پویا استیمول
zahra313
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 15:35 عصر
سلام، من یه گزارش پویا با استیمول ساختم وروی سیستم فونت بدون مشکل فارسی میشه ولی تو هاست فونت رو نمیخونه.کسی می تونه کمکم کنه؟
fakhravari
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 18:47 عصر
تو هاست هم باید فونت نصب باشه.
zahra313
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 23:24 عصر
ممنون از پاسختون، تو هاست هم نصب کردم ولی نشد...میشه لطفا یه نمونه کوچیک برام بذارید؟ممنون میشم
fakhravari
شنبه 25 اردیبهشت 1395, 11:22 صبح
نمونه خاصی نداره. برنامه روی سرور نصب کنید و فایل روی سرور باز کنید ببنید همون نمایش میده
zahra313
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1395, 10:11 صبح
خیلی ممنون، ینی کدرو من باید چطور بنویسم؟ الان کدوم از اینا درسته؟
condition.Font = new Font("../font/B nazanin.ttf", 10);
condition.Font = new Font("B nazanin", 10);
fakhravari
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1395, 13:50 عصر
هیچ کاری نمیخواهید کنید.
سمت mrt باید فونت اعمال کنید و همون mrt تو سرور اپلود کنید.
توی سرور باید در پوشه font در درایو windows فونت ها باشند
zahra313
پنج شنبه 06 خرداد 1395, 12:04 عصر
ممنن از پاسختون، خب من به پشتیبانی هاست گفتم نصب کنه ولی گفتن با css ببرید واصلا نباید در سرور فونتی نصب بشه...هیچ راهی نیس؟
bomb23
شنبه 08 خرداد 1395, 07:20 صبح
سلاام شما باید از طریق خاصیت @fon-face در css اینکار رو انجام بدید. به المان مورد نظرتون یک کلاس اختصاص بدید فونت فیس با فونت مربوطه رو ایجاد کنید و نام فونت ایجادی رو به کلاس المانتون ست کنید.
آموزش:
http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_font-face_rule.asp
zahra313
پنج شنبه 13 خرداد 1395, 14:57 عصر
سلاام شما باید از طریق خاصیت @fon-face در css اینکار رو انجام بدید. به المان مورد نظرتون یک کلاس اختصاص بدید فونت فیس با فونت مربوطه رو ایجاد کنید و نام فونت ایجادی رو به کلاس المانتون ست کنید.
آموزش:
http://www.w3schools.com/cssref/css3_pr_font-face_rule.asp
ممنون از پاسختون، خب من همین کار رو انجام ودر کل پروژه ام از همین روش استفاده کردم ولی برای گزارشاتم نمیتونستم استفاده کنم، مثلا من در کد سی شارپم این شکلی نوشتم ولی فونت رو تو هاست پیدا نمیکنه.
condition.Font = new Font("../font/B nazanin.ttf", 10);
condition.Font = new Font("B nazanin", 10);
zahra313
پنج شنبه 13 خرداد 1395, 15:00 عصر
لطفا اگه کسی میتونه کد من رو بررسی کنه و بگه در گزارش پویا چطور میتونم فونتم رو با کد سی شارپ مشخص کنم
fakhravari
جمعه 14 خرداد 1395, 21:17 عصر
راه حلی که داره اینه که بعدی نمایش گزارش باید تگ های html دنبال کنین برای هر کدوم css بنویسید.
خاک تو هاست:بامزه:
zahra313
چهارشنبه 19 خرداد 1395, 15:49 عصر
راه حلی که داره اینه که بعدی نمایش گزارش باید تگ های html دنبال کنین برای هر کدوم css بنویسید.
خاک تو هاست:بامزه:
خیلی ممنون،میشه لطفا بیشتر توضیح بدین؟متوجه منظورتون نشدم
bomb23
پنج شنبه 20 خرداد 1395, 08:23 صبح
در صورتی که المان های مورد نظرتون قابلیت کلاس دهی رو دارند بهشون کلاس ها ی مورد نظر خودتون رو بدید و فونت رو روی کلاس مربوطه اعمال کنید در غیر اینصور تتوی مرورگرتون با کلیک راست روی المان مورد نظر و انتخاب گزینه inspect element اون بخشی که میخواهید رو پیدا و به کلاس اون فونت مورد نظرتون رو اعمال کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.