ورود

View Full Version : شکل دادن به لیست ویو

raha.scientific
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 19:02 عصر
سلام خدمت اعضا و اساتید محترم
اگر بخوایم آیتم ها در لیست ویو دارای شکل دلخواه باشند (مثل تصویر اولی که گذاشتم) باید چی کار کنیم؟
؛ دراکتیویتی اول یک لیست ویو دارم که شامل عنوان هاست (فهرست) ولی نمیخوام آیتم های لیست ویو ساده باشند مثلا
ی عکس از اینترنت داتلود کردم و میخوام نوشته های ایتم داخل اون عکس نمایش دادَه بشه
کار با لیست ویو شخصی سازی شده رو بلدم ولی نمیدونم از چه ویویی برای این کار استفاده کنم

2-
اکتیویتی دوم هم می خوام شبیه عکس بعدی بشه
توی این اکتیویتی میخوام چندتا متن ولی مجزا از هم نمایش داده بشه به طوری که هرکدوم به تنهایی قابلیت لایک شدن، کپی
و به اشتراک گذاشته شدن داشته باشند اینجام مثل مورد قبلی می خوام متن ها توی یک قالب قشنگ ظاهر بشن وساده نباشه
باید بازم از لیست ویو استفاده کنم؟

140378
2
140379
ببخشید طولانی شد ممنون میشم جواب بدید

amirxbest
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 19:08 عصر
اگر کار با لیست ویو شخصی رو بلدید پس بهتره روی طراحی کار کنید و کار با layout ها رو کار کنید مخصوصا linear layout ها افقی و عمودی .که باهاشون میشه اکثر ویو ها رو تولید کرد

raha.scientific
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 20:21 عصر
بله ممنون ولی من میخواستم بدونم چطور میشه ظاهر آیتم های لیست ویو به جای این که یک مستطیل ساده باشه مثل تصویر ضمیمه ی فوق یک شکل دلخواه باشه؟

همچنین در عکس دومی ک ضمیمه کردم متن ها و اون شکلهای کپی و لایک داخل چی سوار شده اند؟

amirxbest
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 21:38 عصر
به نظرم اونا فقط image view هستند که یه عکس با فرمت png رو نمایش میدن..
و متنش هم که یه text view هست رو اون عکس..چیز راحتی هست

raha.scientific
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395, 22:54 عصر
آخه نکته ش اینجاس که وقتی متن طولانی باشه، اون عکس هم تغییر سایز میده، ولی تکست ویو روی imageView اگر باشه، عکس ثابت میمونه و فقط تکست ویو بزرگ میشه حتی از کادر عکس هم بیرون میزنه!

Nevercom
جمعه 24 اردیبهشت 1395, 12:52 عصر
از یک تصویر ساده استفاده شده که با Nine-Patch قسمت هایی از عکس رو قابل ریسایز شدن کرده، بدون اینکه لبه ها خراب بشه.
این تصویر رو بعنوان Background یک RelativeLayout (یا LinearLayout) قرار داده و سایز آیتم ها رو در اون جا داده.

raha.scientific
شنبه 25 اردیبهشت 1395, 11:59 صبح
خیلی ممنون، پس بااین حساب از چندین لایه استفاده شده درواقع برای هرعکس یک لایه گذاشته و عکس رو background کرده درسته؟
حالا پس یعنی توی این اکتیویتی از لیست ویو استفاده نشده فقط لایه زده و عکس گذاشته و روی اون تکست ویو؟
ببخشید من خیلی مبتدی هستم

raha.scientific
دوشنبه 27 اردیبهشت 1395, 22:32 عصر
خیلی ممنون، پس بااین حساب از چندین لایه استفاده شده درواقع برای هرعکس یک لایه گذاشته و عکس رو background کرده درسته؟
حالا پس یعنی توی این اکتیویتی از لیست ویو استفاده نشده فقط لایه زده و عکس گذاشته و روی اون تکست ویو؟
ببخشید من خیلی مبتدی هستم

دریافتم غلط بود؟

Nevercom
سه شنبه 28 اردیبهشت 1395, 00:11 صبح
از ListView استفاده کرده
برای لیست ویو یک Layout طراحی کرده، بکگراند رو تصویری که بصورت Nine-Patch آماده شده قرار داده، تو این لایه بقیه دکمه ها و متن ها رو قرار داده.
یک Adapter برای لیست درست کرده. لایه ی طراحی شده رو در لیست ویو استفاده کرده و اطلاعات مربوط به هر Row رو نمایش داده

شما اگر کار با لیست ویو رو یاد بگیری، تنها مسئله ای که میمونه همون شکل ظاهری هر ردیف از این لیست هست، که توضیح دادم