View Full Version : مشکل برنامه من چیه اجرا نمیشه تازه کار هستم
testapk
جمعه 24 اردیبهشت 1395, 13:41 عصر
سلام دوستان واسه اخر ترم پروزه استاد داده فرم ثبت نام تا حدی سرچ زدم تو اینترنت این ساختم ولی یک ایراداتی داره تو اجرا میشه اساتید یک نفر برنامه رو ببینه بهم کمک کنه 5 نمره داره خداییش حیفه رد شم دعاتون میکنم .
مرسی از همه دوستان گل
Mahmood_M
جمعه 24 اردیبهشت 1395, 15:33 عصر
خوب مشکل کجاست ؟
مشکلات رو به صورت جزئی مطرح کنید تا جواب درستی بگیرید
هر سئوال رو در یک تاپیک جدا بپرسید
testapk
جمعه 24 اردیبهشت 1395, 15:35 عصر
خوب ببینید فایل اجرایی برنامه نمیسازه کامپایل کردن بعد من تو ویرایش مطالب ثبت شده هم موندم که چطوره باید انجام بدم گفته برنامه شما باید عکس مشخصات کابر رو ثبت کنه میشه برنامه رو بینید بعد کمکم کنید دوستان اگه زحمتی واستن نیست
Mahmood_M
شنبه 25 اردیبهشت 1395, 11:36 صبح
لطفا یک بار قوانین سایت رو مطالعه کنید !
نباید انتظار داشته باشید که یک نفر پروژه شما رو کاملا بررسی کنه و مشکلاتش رو حل کنه و بهتون تحویل بده
در پست قبل هم گفته شده، هر سوال رو در یک تاپیک جدا مطرح کنید
ویرایش اطلاعات، قرار دادن عکس، کامپایل و ساخت فایل اجرایی و ... ، اینها باید به صورت جداگانه پرسیده بشن
برای تاپیکی که ایجاد می کنید عنوان "مناسب" و "کوتاه" و "مربوط به سئوال" بنویسید
از نوشتن پستهای بی مورد مثل "عجله دارم" ، " لطفا کمک کنید" ، "یعنی کسی نیست کمک کنه ! " و ... خودداری کنید، همه ی کاربران تاپیک شما رو می بینند و اگر سئوال واضح باشه و جواب رو بدونن، کمکتون می کنند
یک دور پروژه رو خودتون بررسی کنید و هر قسمتش که مشکل داشتید به صورت جزئی در یک تاپیک جدا مطرح کنید
در سایت جستجو کنید، در مورد مسائلی مثل قرار دادن عکس در بانک اطلاعاتی بارها بحث شده
این تاپیک قفل میشه
اول جستجو کنید، اگر مشکل حل نشد، برای هر سئوال یک تاپیک جدا ایجاد کنید و در مورد مشکلتون توضیح کامل بدید تا جواب درستی بگیرید
در صورت رعایت نکردن موارد بالا تاپیکتون حذف خواهد شد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.