ورود

View Full Version : QML Toolbar

ali_72
شنبه 25 اردیبهشت 1395, 12:03 عصر
سلام دوستان
من ی تول بار دارم ک ابزارهای مخلفی در اون هستن (همه با ایکون) میخوام ی دسته بندی داشته باشم
اصلا ذوق و سلیقه ندارم
با اینکه QML استفاده کردم و دستم این همه بازه ولی هیچ ایده ای برای دسته بندی و نمایش این ابزارها ندارم
ب فکرم رسید ک مثلا منو شامل عنوان گروه باشه و وقتی روش رفت ی زیر منو باز شه مثل این ابزارهای متعلق ب اون ب این شکل نمایش داده شه
این منو ک استاد اسدزاده در نرم افزارشون استفاده کرده بودند نمی دونم چطور پیاده سازی کنم
140406
نظر بهتری دارید بفرمائید
یا راهنمایی کنید چطور این منو رو بسازم

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 26 اردیبهشت 1395, 09:48 صبح
سلام دوستان
من ی تول بار دارم ک ابزارهای مخلفی در اون هستن (همه با ایکون) میخوام ی دسته بندی داشته باشم
اصلا ذوق و سلیقه ندارم
با اینکه QML استفاده کردم و دستم این همه بازه ولی هیچ ایده ای برای دسته بندی و نمایش این ابزارها ندارم
ب فکرم رسید ک مثلا منو شامل عنوان گروه باشه و وقتی روش رفت ی زیر منو باز شه مثل این ابزارهای متعلق ب اون ب این شکل نمایش داده شه
این منو ک استاد اسدزاده در نرم افزارشون استفاده کرده بودند نمی دونم چطور پیاده سازی کنم
140406
نظر بهتری دارید بفرمائید
یا راهنمایی کنید چطور این منو رو بسازم

این منو نیست.
بهش توجه کن یک Item, Rectangle و کنترل های مرتبط هست و البته به علاوه یک تصویر بسیار کوتاه از یک فایل png مثل که بالای اون ست شده و همه اینها در داخل یک Container قرار گرفته و یک MouseArea هم تعریف شده که با خاصیت کلیک و hover و در نهایت یکی دوتاهم انیمیشن بهش اضافه شده که هنگان محو شدن و نمایان شدن با حالت بهتری نمایش داده بشه.