ورود

View Full Version : کامپوننت های نصب شده در کاربر دیگر لود نمیشوند

mohssen_mz
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1395, 14:01 عصر
سلام
من یکسری کامپوننت روی سرور با یوزر ادمین مثله dev express نصب کردم . حالا روی همون سرور با یک یوزر دیگه میام داخل و کامپوننت های نصب شده رو نمیبینم . توضیح اینکه کامپوننت های نصب شده دستی نصب شده اند و installer ندارند .
مسیر فایل های bpl در C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\17.0 وجود دارهلطفا یکی به من توضیح بده که مشکل چیه :گریه::گریه:

یوسف زالی
دوشنبه 03 خرداد 1395, 09:46 صبح
سلام.
به هیچ وجه کامپوننت ها رو در این مسیرها ذخیره نکنید، براشون مسیری بدید که برای همه یوزرها قابل دسترسی باشه و پس فردا با پریدن ویندوز، فایل هاش نابود نشه.
روی یک مسیر دیگه تست کنید ببینید جواب می ده یا نه، اگر بله، دسترسی یوزر مربوطه رو به فولدر بررسی کنید، و اگر ندارد، مجوز های لازم رو بهش بدید.

hp1361
دوشنبه 03 خرداد 1395, 11:17 صبح
سلام.
به هیچ وجه کامپوننت ها رو در این مسیرها ذخیره نکنید، براشون مسیری بدید که برای همه یوزرها قابل دسترسی باشه و پس فردا با پریدن ویندوز، فایل هاش نابود نشه.
روی یک مسیر دیگه تست کنید ببینید جواب می ده یا نه، اگر بله، دسترسی یوزر مربوطه رو به فولدر بررسی کنید، و اگر ندارد، مجوز های لازم رو بهش بدید.

هرکسی با داشتن نام کاربری و رمز عبور قابلیت دسترسی به پوشه Public رو خواهد داشت منبع (http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/sharing-files-with-the-public-folder)

لینک مربوطه رو ملاحظه کنید و تنظیمات اشاره شده رو(درصورت نیاز) انجام بدید.

-این یک نظر شخصیه و نظر آقای زالی رو رد نمیکنم، اما وقتی ویندوز و دلفی پرید و قراره دوباره نصب بشه، کامپوننت ها رو هم ترجیح میدم تروتمیز دوباره نصب کنم.

موفق باشیم

samani
دوشنبه 03 خرداد 1395, 14:44 عصر
سلام
من یکسری کامپوننت روی سرور با یوزر ادمین مثله dev express نصب کردم . حالا روی همون سرور با یک یوزر دیگه میام داخل و کامپوننت های نصب شده رو نمیبینم . توضیح اینکه کامپوننت های نصب شده دستی نصب شده اند و installer ندارند .
مسیر فایل های bpl در C:\Users\Public\Documents\Embarcadero\Studio\17.0 وجود دارهلطفا یکی به من توضیح بده که مشکل چیه :گریه::گریه:

سلام
از رجیستری HKEY_CURRENT_USER\Software\Embarcadero یوزری که نصب کردی یه Export بگیر و تو یوزر دیگه Import کن